Nyhetsbrev Apelviken

Vill du få ett mejl när det finns ett nytt nyhetsbrev?

För att prenumerera behöver du ange din mejladress och ge ditt samtycke till att Varbergs kommun behandlar dina personuppgifter.

Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00. Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling.

Hantera prenumeration
  • Apelviken nyhetsbrev · 25 jan 2024

    Klart för klätterlek!

    Nu har vi öppnat upp för lek på den nya utflyktslekplatsen i Apelviken. Och vilket klätternät med utsiktstorn det blev!

  • Apelviken nyhetsbrev · 13 sep 2023

    Mer lek, växtlighet och fler cyklister

    Vi håller på och bygger en ny lekplats i Apelviken. När den är klar är sista delen i projektet att fixa en toalettfasad och färdigställa surftorget med markmaterial och sittplatser så att det blir ännu trevligare. Det här händer just nu:

  • Apelviken nyhetsbrev · 10 maj 2023

    Nu inviger vi promenaden!

    Lördagen den 13 maj firar vi att vi har byggt en ny strandpromenad och Varbergs första cykelgata! Projektet har genomförts av Varbergs kommun med medfinansiering från Trafikverkets stadsmiljöavtal.

  • Apelviken nyhetsbrev · 15 mar 2023

    Äntligen, snart öppnar vi upp för trafik!

    Vad händer i projekt Apelviken? Jo, vi är i slutfas i byggnationen av strandpromenaden. Planen är att öppna för trafik nu till helgen.

  • Apelviken nyhetsbrev · 17 jan 2023

    Snart klart - sista sträckan färdigställs

    Nu startar vi 2023 med full kraft i projektet i Apelviken. Vi ser fram mot att göra klart strandpromenaden i vår och att kunna njuta av hela sträckan på 1,4 kilometer i sommar.

  • Apelviken nyhetsbrev · 08 nov 2022

    Byggnationen går enligt plan

    Vi bygger för fullt i Apelviken. Det gäller att passa innan vintern eftersom våra gatuarbeten är väderberoende. Allt går enligt tidplan och projektet med strandpromenaden beräknas vara färdigt inför sommaren.

  • Apelviken nyhetsbrev · 19 aug 2022

    Nu bygger vi sista delen av Strandpromenaden

    Nu är det dags för oss att börja bygga den tredje och sista delen av strandpromenaden, som sträcker sig mellan korsningen Havsvägen/Tångkörarvägen och Apelviksleden.

  • Apelviken nyhetsbrev · 13 apr 2022

    Vi skapar plats för cyklister

    Vi håller på att bygga Varbergs första cykelgata längs med Tångkörarvägen i Apelviken. På en cykelgata ska bilar visa särskild hänsyn till cyklister.

  • Apelviken nyhetsbrev · 29 mar 2022

    Vi testar idéer med 3D

    Tre frågor till Fredrik Johnsson som är verksamhetsutvecklare på Varbergs kommun, med specialkompetens inom 3D-visualisering. Så används tekniken för Apelviken och kolla in filmerna!

  • Apelviken nyhetsbrev · 18 mar 2022

    Apelviken tar form inför sommaren

    Det är mycket arbete som pågår i viken. Bland byggbodar och maskiner växer stensättningar, gjutning och strandpromenad fram alltmer för varje vecka.

Publicerad den:

Senast Ändrad: