Byggnationen går enligt plan

    Vi bygger för fullt i Apelviken. Det gäller att passa innan vintern eftersom våra gatuarbeten är väderberoende. Allt går enligt tidplan och projektet med strandpromenaden beräknas vara färdigt inför sommaren.

    Vad gör vi nu?

    Nu bygger vi den mellersta delen av strandpromenad och cykelgata. Vi hoppas att kunna lägga första lagret asfalt under vecka 46. Våra stensättare har börjat lägga smågatsten och vi fortsätter med betonggjutning av promenaden. Dessutom har vi planterat ljung, gräs och annan vegetation i den södra delen mellan strandpromenad och cykelgata. Vi kommer att lägga ett nät över planteringen för att hålla fåglarna borta.

    Vi har även påbörjat arbetet med att rusta upp toaletten vid Brittas, med ny fasad och uppfräschning av insidan.

    Ny lekplats upphandlas

    Vår förhoppning är att börja bygga en ny strandlekplats, söder om Johns place under 2023. Just nu pågår en upphandling av den unika utrustningen. Temat blir aktivitet och hav, bland annat i form av ett stort nätlandskap. När ett vinnande förslag har utsetts informerar vi mer via vårt nyhetsbrev.

    Vad återstår i projektet?

    Det som sedan återstår i projektet är att bygga klart surftorget samt upprustning av ytterligare en toalettbyggnad. Projektet beräknas vara helt klart under 2024.

    Publicerad den:

    Senast Ändrad: