Nyhetsbrev Varbergstunneln

  Vill du få ett mejl när det finns ett nytt nyhetsbrev?

  För att prenumerera behöver du ange din e-postadress och ge ditt samtycke till att Varbergs kommun behandlar dina personuppgifter.

  Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00. Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling.

  Hantera prenumeration
  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 23 sep 2021

   Förstärkning för stationshuset

   Stationshuset i Varberg är en K-märkt byggnad av historiskt värde. Trafikverket påbörjar inom kort intensivare arbeten intill byggnaden och kommer att sätta upp en stödkonstruktion för den.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 13 sep 2021

   Ny webbplats på gång

   Den 13 september lanserar vi en ny webbplats för det växande Varberg. Du som prenumererar på våra nyhetsbrev behöver anmäla dig på nytt efter detta datum.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 20 aug 2021

   Digitalt möte och historiskt fynd

   Höstens arbeten är igång och arkeologerna tror sig ha hittat ett båtvrak! I nästa vecka kan du få en uppdatering kring vad som händer när Trafikverket och Implenia bjuder in till digitalt informationsmöte.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 24 jun 2021

   Sommarfint på Västra Vallgatan

   Har du sett vad som hänt på Västra Vallgatan söder om stationen? Här finns nu färgglada mattor och växter på plats för att välkomna turister till Sommarvarberg.

  • Nyhetsbrev Varbergstunneln · 11 jun 2021

   Tågstopp i midsommar och trafiköppning vid Marmorgatan

   Nyfiken på vad som händer i de olika arbetsområdena. I detta nyhetsbrev får du en uppdatering vad som händer i tunnelarbetena och på arbetsområdena från söder till norr.

  Publicerad den:

  Senast Ändrad: