Inbjudan till första informations- och dialogmötet: Apelviken

  Nu har vi startat arbetet med vad som ska hända i spårområdet genom centrum när projekt Varbergstunneln är klart. Vi vill gärna ha era tankar och idéer och först ut är en dialog om spårområdet i Apelviken.

  Nu startar vi arbetet med att utreda vad som ska hända i det gamla spårområdet när Trafikverket tagit bort spåren och sanerat marken runt 2025. Det gamla spårområdet sträcker sig från Engelska parken i norr till Jonstaka/Hamra i söder.

  - Nu vill vi ta del av tankar och idéer från varbergarna. De idéer som kommer in kommer att vara ett viktigt underlag för oss när vi analyserar och ger förslag på hur spårområdet kan omvandlas på lång sikt, säger Katrin Sahlqvist, projektledare på samhällsutvecklingskontoret.

  Apelviken först på tur

  Redan nu förbättrar kommunen Apelviken genom att satsa på bättre mötesplatser och trafiklösningar. På längre sikt ska vi omvandla området för järnvägsspåren när Varbergstunneln är klar cirka år 2025.

  Välkommen på informations- och dialogmöte om dessa spännande projekt!

  Tid: Tisdagen den den 9 februari kl. 18-19

  För vem: närboende, verksamma och övriga intresserade

  Hur: Digitalt möte via Youtube Länk till annan webbplats.

  Medverkande: Projektledare och trafikplanerare för spårområdet medverkar på mötet. Projektledare för vårens byggprojekt medverkar också.

  Anmälan behövs inte. Välkommen!

  Läs mer om vad som händer i det växande Varberg: www.varberg.se/varbergvaxer

  Publicerad den:

  Senast Ändrad: