varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Ungdomsinflytande

Gör DIN röst hörd! Dina åsikter, tankar och idéer är grunden för det arbete vi gör för unga i Varberg. Ett sätt för dig att påverka vad som händer i kommunen är att gå med i Centralgruppen.

Centralgruppen

Centralgruppen är öppen för alla ungdomar i kommunen mellan 15 och 25 år. Gruppen träffas regelbundet för att tillsammans med någon av kommunens ungdomsutvecklare diskutera frågor som rör ungdomar i kommunen.

Dessutom träffar Centralgruppen varje termin politiker från kultur- och fritidsnämnden. Vid dessa träffar kan ungdomarna direkt föra fram åsikter och förslag och också få ta del av politikernas syn på olika frågor

Vill du vara med och påverka vad som händer i kommunen? Vill du vara delaktig i arbetet med att göra Varberg till en bättre kommun för unga? Då är Centralgruppen något för dig! Maila eller ring till någon av Centralens ungdomsutvecklare om du vill vara med eller om du vill veta mer.

ikon

Kontakta oss

Centralen

Varberg direkt

0340-880 00

Självservice & blanketter