Sök

Skicka in en lovaktivitet

Snart är det åter vecka 44 och dags för höstlov. Här kan du anmäla din aktivitet för att komma med i det höstlovsprogram som sammanställs av Varbergs kommun

Aktiviteter som skickas in senast den 17 oktober är garanterade en plats i programmet och i marknadsföringen. Därefter fyller vi på den digitala listan löpande. Lovprogrammen innehåller aktiviteter som anordnas av föreningar, institutioner samt studieförbund, och som är gratis eller till självkostnadspris. Aktiviteter från kommersiella aktörer inkluderas inte.

Separat e-tjänst för att söka ekonomiskt tillskott

I år görs en extra satsning under höstlovet, en Kickstart, för att få igång kultur- och fritidsaktiviteter för barn och unga (samt seniorer). Därför går det att söka ett ekonomiskt tillskott för att genom ett arrangemang kunna bidra med något extra.

Observera att du måste göra en intresseanmälan i en separat e-tjänst som öppnar den 28 september. Du når e-tjänsten via Varbergs kommuns självserviceportal, https://sjalvservice.varberg.se Länk till annan webbplats.. De anslagna medlen är begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

Håll dig uppdaterad

Restriktionerna som infördes på grund av covid-19 är på väg att avvecklas. Men det är ändå viktigt att du som arrangör håller dig uppdaterad om vad som gäller, all information finns på www.folkhalsomyndigheten.se Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

För mer information och frågor kontakta:

Sonny Enell, arrangemangsproducent barn

076-899 57 11

sonny.enell@varberg.se

 

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

Självservice & blanketter