Sök

Prideflagga

HBTQ 432 -mötesplats för dig som är ung och HBTQIA

HBTQ 432 är en mötesplats för unga HBTQIA personer i Varberg. En trygg plats där man kan prata om sina funderingar och fråga om stort som smått. Det är lika okej att prata och diskutera som att bara lyssna och delta utan att prestera eller dela med sig.

Varje tillfälle har tema eller en aktivitet, det kan vara allt från samtal om ”att komma ut” till boktips från biblioteket. Gruppen riktar sig till ungdomar i åldern 13-20 år. Det är helt ok att bara lyssna och delta utan att prestera eller dela med sig.

Under våren träffas HBTQ 432 på måndagar jämna veckor klockan 17-20. Gruppen håller till på ungdomsgården STN 432 som ligger vid Rosenfredsskolan, Greve Jacobs väg 6. Det kostar ingenting att delta och ingen föranmälan behövs.

Första träffen är den 3 februari. Då berättar vi lite mer om upplägget och du som deltagare kan komma med förslag till teman för träffarna.

HBTQ 432 finns på facebook (HBTQ 432länk till annan webbplats) och instagram (hbtq432länk till annan webbplats). Ladda hem appen Ung i Varberg för senaste nytt inför varje träff. Den är gratis och finns på Appstore och Google play.

För mer information kontakta Anna Bolinder eller Mickael Jönsson med kontaktuppgifterna nedan.

ikon

Kontakta oss

Ungdomscoach

Anna Bolinder

072-963 27 68

anna.bolinder@varberg.se

Ungdomscoach

Mickael Jönsson
072-982 94 78
mickael.jonsson@varberg.se

Självservice & blanketter