varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Dina projekt och idéer

Har du en speciell dröm eller idé som du vill ska bli verklighet? Det kan vara en konsert, ett disco, en dansuppvisning, en konstutställning, ett LAN, en teater – eller något helt annat!

Idécentralen

Är du mellan 15 och 25 år och har en idé om ett projekt? Vill du kanske starta en teatergrupp, en festival, anordna ett LAN eller fixa en EPA-träff? Då ska du söka stöd hos IdécentralenPDF (pdf, 705.6 kB). Du kan få stöd i form av teknik, lokaler, ekonomi och handledning och ansöker digitalt i en e-tjänstlänk till annan webbplats.

Din ansökan behandlas av Centralgruppen i samråd med ungdomsutvecklare. Har du kanske en idé som inte är helt klar? Då kan du kontakta ungdomsutvecklarna för att få hjälp att utveckla idén och även att få hjälp med en ansökan. Efter genomfört projekt vill vi ha in en redovisningPDF (pdf, 177.7 kB).

ikon

Kontakta oss

Ungdomsutvecklare

Angelina Sahlgren Söder

072-151 61 96

angelina.sahlgren.soder@varberg.se


Självservice & blanketter