varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Ung i Varberg

Street art vid Buaskolan.

Street art vid Buaskolan av Lisa-Stina Pettersson.

Gemenskap, sammanhang och inflytande är tre ord som ska prägla allt det Varbergs kommun arrangerar för ungdomar. Det kan betyda att man producerar en kortfilm, ordnar en epa-träff eller får möjlighet att repa med bandet. Allt är möjligt!

Med anledning av coronaviruset covid-19

Ungdomsgårdarnas drop-in-verksamhet håller fortsatt stängt men våra medarbetare arrangerar smittsäkrade aktiviteter utifrån ungdomarnas önskemål. Kontakta din ungdomsgård om du vill hitta på något.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.

Varbergs kommun vill skapa mötesplatser för unga som är trygga, frivilliga och öppna för alla. De ska kännas tillgängliga, väcka lust och skapa möjligheter för unga att själva driva sina egna idéer.

Målet är att ta tillvara ungdomars egna erfarenheter, kunskaper och intressen. Viktigast av allt är att initiativet ligger hos ungdomarna själva.

Vad händer, då?

Runtom i Varbergs kommun finns sex ungdomsgårdar där ungdomar kan samlas, umgås och driva projekt. För dem som bor en bit ifrån ungdomsgårdarna finns MUVE, den mobila ungdomsverksamheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som vill ge stöd, inspiration och förutsättningar till ungdomar som bor utanför tätorterna. Vill du vara med och göra film? Det finns filmbaser i Varberg för dig mellan 12-25 år i Bua, Träslövsläge och Tvååker.  Det finns också ett filmnätverk som du hittar på den här Facebook-sidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

ikon

Kontakta oss

Enhetschef Aktiv fritid

Anna Nilsson

070-654 18 87

anna.nilsson@varberg.se

Rosenfredsskolan

Självservice & blanketter