Sök

Karaktärerna i VBG

Foto: Hidvi Group AB

VBG – en serie om att vara ung i Varberg

VBG är en skruvad webbserie om att vara ung i Varbergs kommun. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag klockan 12 här på varberg.se och på Youtube.

Vill du vara säker på att inte missa något avsnitt? Ladda hem appen Ung i Varberg eller följ Ung i Varberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på facbook.

Avsnitt 6


Avsnitt 5


Avsnitt 4


Avsnitt 3


Avsnitt 2


Avsnitt 1

 

Trailer


Om VBG

Syftet med VBG är att på ett roligt och lättsamt sätt marknadsföra den öppna ungdomsverksamheten som Varbergs kommun erbjuder. För manus och regi står Albin Glasell. Han har prisats med flera kulturstipendier och utmärkelser för sina filmer. Han har också ett starkt band till kommunens ungdomsverksamhet då han både undervisar inom film på Kulturskolan och tidigare har jobbat på ungdomsgårdarna.

VBG består av sex avsnitt i olika längd. Huvudkaraktärerna är skrivna men de kommer att röra sig i kommunens riktiga verksamhet så som på ungdomsgårdarna och kulturskolan. De kommer även att hänga med Muve, kommunens mobila ungdomsverksamhet och upplösningen utspelar sig på Centralen, en mötesplats för unga. (Dock utspelar sig serien i en väldigt skruvad version av verkligheten.)

Inspelningen skedde under våren 2018. I rollerna hittar vi lokala skådespelartalanger samt några av ungdomsverksamhetens medarbetare.

Manus, regi, foto och klippning: Albin Glasell
Musik: Roderick Ljungberg
Dubbtekniker: Bjarki Kjellsson
I rollerna: Cajsa Svensson, Seth Manteus, Ernesa Sejdijaj och Saga Sandberg

ikon

Kontakta oss

Jari Kajanne, chef ungdomsavdelningen

jari.kajanne@varberg.se

072-972 10 16

ikon

Självservice & blanketter