varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Mobil ungdomsverksamhet - MUVE

MUVE är en mobil verksamhet för ungdomar på Varbergs landsbygd.

För dig som har långt till centrum och saknar en ungdomsgård i närheten skapar MUVE mobila mötesplatser nära dig. Du som är mellan 12 och 25 år får möjlighet att samlas med andra kring gemensamma fritidsintressen, stöd att utveckla egna projekt, delta i aktiviteter och påverka samhället du lever i.

Du kan kontakta Muve för att boka in ett möte, bolla idéer med Peter och Konstantia som besöker din skola eller delta i Muves evenemang och aktiviteter. Muve besöker skolorna Lindberg, Trönninge, Rolfstorp, Göthrik och Munkagård.

Följ Muve på sociala medier för info om aktuella platser och påhitt. Muve finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster,  Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Snapchat (muve-varberg).

ikon

Kontakta oss

Projektledare

Konstantia Karagiannaki
0708-82 76 16

Norrgatan 25


Ungdomsutvecklare

Peter Lönqvist

0723-50 46 11

Norrgatan 25


ikon

Självservice & blanketter