varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Mobil ungdomsverksamhet - MUVE

MUVE är en mobil verksamhet för ungdomar på Varbergs landsbygd.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Fredag 18 december meddelande regeringen att all kommunal verksamhet som inte är nödvändig ska stängas ner till och med 24 januari 2021, detta för att minska spridningen av covid-19.

Därför arrangerar inte Muve några fysiska aktiviteter just nu.

Vi återkommer med mer information så snart vi kan.

För dig som har långt till centrum och saknar en ungdomsgård i närheten skapar MUVE mobila mötesplatser nära dig. Du som är mellan 12 och 25 år får möjlighet att samlas med andra kring gemensamma fritidsintressen, stöd att utveckla egna projekt, delta i aktiviteter och påverka samhället du lever i.

Du kan kontakta Muve för att boka in ett möte, bolla idéer med Marcel och Konstantia som besöker din skola eller delta i Muves evenemang och aktiviteter. Muve besöker skolorna i Skällinge, Lindberg, Trönninge, Rolfstorp, Göthrik och Munkagård.

Följ Muve på sociala medier för info om aktuella platser och påhitt. Muve finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster,  Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Snapchat (muve-varberg).

 

ikon

Kontakta oss

Ungdomscoach

Konstantia Karagiannaki
070-882 76 16

konstantia.karagiannaki@varberg.se

Ungdomscoach

Marcel Mulombo

072-963 27 07

marcel.tshikuta.mulombo@varberg.se

 

Handledare

Alexandra Nilson

073-231 52 59

alexandra.nilson@varbergs.se

Självservice & blanketter