varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Radioskuggan - ett spionäventyr

En spion har tagit sig in på radiostationen och stulit en superviktig del från långvågssändaren. Vi kan inte längre skicka livsviktiga meddelanden till USA. Hjälp oss ta fast spionen! Radioskuggan är ett äventyr som utspelar sig på radiostationen i Grimeton. Barnen beger sig på en spännande jakt i gömda vrår för att genom ledtrådar i hemliga lådor lista ut vem som ligger bakom stölden.

Listar barnen ut vem spionen är kan radiostationen få igång sändaren och återigen börja sända de livsviktiga telegrammen. Tilläggsprodukt för barn som går med vuxen på visning.

Ålder: 4-13
Tid: Se webbplatsen för öppettider: http://grimeton.org/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Plats: Radiostationen 72, 432 98 Grimeton
Anmälan/biljett: Genomförs på plats under ordinarie Världsarvets öppettider, ingen föranmälan behövs. Önskas aktiviteten utföras utanför ordinarie öppettider eller i större grupp kontaktas Världsarvet Grimeton för mer information.
Kostnad: Gratis för barn med vuxen som löst entrébiljett. Fri entré för barn 0 - 18 år.
Arrangör: Världsarvet Grimeton Radiostationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontakt: Cornelia Magnusson

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter