varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Radioskuggan - ett spionäventyr

En spion har tagit sig in på radiostationen och stulit en superviktig del från långvågssändaren. Vi kan inte längre skicka livsviktiga meddelanden till USA. Hjälp oss ta fast spionen! Radioskuggan är ett äventyr som utspelar sig på radiostationen i Grimeton. Barnen beger sig på en spännande jakt i gömda vrår för att genom ledtrådar i hemliga lådor lista ut vem som ligger bakom stölden.

Listar barnen ut vem spionen är kan radiostationen få igång sändaren och återigen börja sända de livsviktiga telegrammen. Tilläggsprodukt för barn som går med vuxen på visning.

Ålder: 4-13
Tid: Se webbplatsen för öppettider: http://grimeton.org/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Plats: Radiostationen 72, 432 98 Grimeton
Anmälan/biljett: Genomförs på plats under ordinarie Världsarvets öppettider, ingen föranmälan behövs. Önskas aktiviteten utföras utanför ordinarie öppettider eller i större grupp kontaktas Världsarvet Grimeton för mer information.
Kostnad: Gratis för barn med vuxen som löst entrébiljett. Fri entré för barn 0 - 18 år.
Arrangör: Världsarvet Grimeton Radiostationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontakt: Cornelia Magnusson

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter