varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Morsejakten

Utmana dig själv eller hela familjen och gå på Morsejakt där morsealfabetet fungerar som ett andra språk. Dagens tekniska anordningar gör kommunikationen snabb men sårbar. En skicklig morsetelegrafist kan därför bli ovärderlig och kanske den enda som kan se till att människorna kan fortsätta kommunicera snabbt och att budskapet oförvanskat kommer fram. Välkommen ut på en spännande och lite småklurig Morsejakt! 

Ålder: från 6 år
Tid: 1 juni - 31 augusti, se webbplatsen för öppettider: http://grimeton.org/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Plats: Radiostationen 72, 432 98 Grimeton
Anmälan/biljett: Genomförs på plats under ordinarie Världsarvets öppettider, ingen föranmälan behövs. Önskas aktiviteten utföras utanför ordinarie öppettider eller i större grupp kontaktas Världsarvet Grimeton för mer information. Fri entré för barn 0 - 18 år.
Kostnad: 80 kronor per paket. En till tre personer rekommenderas per paket.
Arrangör: Världsarvet Grimeton Radiostationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontakt: Cornelia Magnusson

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter