varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Morsejakten

Utmana dig själv eller hela familjen och gå på Morsejakt där morsealfabetet fungerar som ett andra språk. Dagens tekniska anordningar gör kommunikationen snabb men sårbar. En skicklig morsetelegrafist kan därför bli ovärderlig och kanske den enda som kan se till att människorna kan fortsätta kommunicera snabbt och att budskapet oförvanskat kommer fram. Välkommen ut på en spännande och lite småklurig Morsejakt! 

Ålder: från 6 år
Tid: 1 juni - 31 augusti, se webbplatsen för öppettider: http://grimeton.org/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Plats: Radiostationen 72, 432 98 Grimeton
Anmälan/biljett: Genomförs på plats under ordinarie Världsarvets öppettider, ingen föranmälan behövs. Önskas aktiviteten utföras utanför ordinarie öppettider eller i större grupp kontaktas Världsarvet Grimeton för mer information. Fri entré för barn 0 - 18 år.
Kostnad: 80 kronor per paket. En till tre personer rekommenderas per paket.
Arrangör: Världsarvet Grimeton Radiostationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kontakt: Cornelia Magnusson

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter