varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Idécentralen - dina projekt och idéer

Med anledning av coronaviruset covid-19

Regeringen uppmanar kommunerna att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig.

Idécentralens bokningsbara lokaler inte tillgängliga för tillfället.Vi återkommer med mer information om vad regeringens besked innebär för Idécentralen längre fram.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

Idécentralen finns till för dig som är mellan 15-25 år i Varbergs kommun. Verksamheten utgår från dina önskemål och idéer. Vill du förverkliga en idé – ta kontakt med oss eller sök stöd från vår bidragspott för ungas projekt via vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du kanske starta en teatergrupp, en festival, anordna ett LAN eller fixa en EPA-träff? Då ska du söka stöd hos IdécentralenPDF (pdf, 266.9 kB). Du kan få stöd i form av teknik, lokaler, ekonomi och handledning och ansöker digitalt i en e-tjänstlänk till annan webbplats. Efter genomfört projekt vill vi ha in en redovisning på projektet. Mer information om hur redovisningen går till får du om din ansökan godkänns.

Idécentralens bokningsbara lokaler

Vi erbjuder även tillgång till lokaler runtom i kommunen. Det finns bland annat en bokningsbar cafélokal, en replokal, ett mediarum, en danssal och flera andra kreativa rum.

Lokalerna bokas via vårt webbaserade bokningssystem och öppnas med personlig passerbricka. För att få tillgång till passerbricka och bokningssystem kontakta oss på Idécentralen.
Bokningssystemet finner du på den här länkenlänk till annan webbplats eller via appen ”Bokning, Aptus Elektronik AB”.

Vad händer just nu?

Vill du veta vad som händer just nu för dig som är ung i Varbergs kommun? Gå in och gilla Idécentralen på Facebooklänk till annan webbplats eller följ Idécentralenvarberg på Instagram.länk till annan webbplats

Har du frågor och idéer kring Idécentralen, eller något annat som rör kommunens ungdomsverksamhet? Hör gärna av dig till oss!

ikon

Kontakta oss

Idécentralen

Angelina Sahlgren Söder

073-30 57 142

angelina.sahlgren.soder@varberg.se

 

Marcus Friman

0738-56 42 43

marcus.friman@varberg.se


Adress

Engelbrektsgatan 7

432 80 Varberg

Självservice & blanketter