varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Göra

Två barn och en vuxen person fiskar vid havet

Ålder, intressen eller årstid spelar ingen roll: Det finns alltid något att göra i Varberg! På visitvarberg.se hittar du all information du behöver.

Kultur och nöje, sport och friluftsliv, shopping och god mat, barn och ungdomsaktiviteter med mera. På visitvarberg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du botanisera bland allt som finns att göra i Varberg. På webbplatsen finns utförlig information om vad som händer. Du kan bland annat titta under rubrikerna  Evenemangskalendernlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Aktivitetstipslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan också läsa mer om vad Varbergs kommun erbjuder på den här webbplatsen, till exempel under rubrikerna Kultur, Kultur för barn och unga och Idrott, motion och friluftsliv.

ikon

Kontakta oss

Turistinformationen

Västra Vallgatan 39

0340-868 00

turist@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter