varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Mötesplatser för äldre

Socialförvaltningen erbjuder mötesplatser på flera ställen i kommunen. Till mötesplatserna är du alltid välkommen om du vill umgås med andra, dricka en kopp kaffe eller delta i någon aktivitet. Det kan vara spel, sång och musik, någon berättar om en resa, bildvisning, gympa, frågesport, fika med mera.

Du som kommer till mötesplatsen kan själv vara med och påverka vilka aktiviteter som ska ske tillsammans med de frivilliga som leder verksamheten och finns som stöd. Din kunskap, erfarenhet och delaktighet är viktig. Lokalerna är lättillgängliga och aktiviteterna är öppna för alla. Aktiviteter kan också organiseras av ideella föreningar, kyrkan, privata företag och andra aktörer.

För daglig information om aktiviteter kan du även läsa i Dagboken i Hallands nyheter.

Under konceptet Aktiv senior tas ett helhetsgrepp kring mötesplatser, aktiviteter och frivilligverksamhet för äldre i Varbergs kommun. 

Du kan läsa mer om mötesplatserna genom att klicka på länkarna nedan:

Programblad

Programblad SödertullPDF (pdf, 589.3 kB)

ikon

Kontakta oss

Aktivitetssamordnare

Kerstin Birgersson

0340-883 97

kerstin.birgersson@varberg.se

Frivilligsamordnare

Ingela Nilsson

0340-883 47

ingela.nilsson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter