Sök

Mötesplatser

Möten mellan människor är viktiga – vilken typ det än är! I Varbergs kommun finns många goda mötesplatser för alla åldrar och behov.

Goda relationer är en viktig del för att vi människor ska må bra. Detsamma gäller för ett samhälle som helhet: Ska en kommun må bra och ha en hållbar social utveckling behövs därför goda mötesplatser.

På en offentlig mötesplats kan vi träffas - förutsättningslöst och på lika villkor. Alla har samma rätt att vara där. När olika sorters människor blandas kan idéer och kreativitet blomstra och respekten och förståelsen för varandra blir större.​

Från lekplatser till anhörigträffar

I Varberg finns mötesplatser för alla åldrar. Till exempel erbjuder Aktiv senior aktiviteter för äldre på flera ställen i kommunen. Det finns också en mötesplats inom området psykisk hälsa, Medaljongen.

Klicka vidare i menyn och läs mer om Varbergs fina lekplatser, de öppna förskolorna, bygdegårdarna och samlingslokalerna. Och sist men absolut inte minst: Kulturhuset Komedianten. Vi hoppas att du hittar en mötesplats som passar dig!

ikon

Kontakta oss

Kommunens växel

0340-880 00

Självservice & blanketter