Sök

Slagverksinstrument

Människans första tillverkade instrument var trummor av olika slag. Denna instrumentgrupp innehåller mycket mer än bara trumset - allt från cajun, cowbells och windchimes till timpani och gong-gongs. I denna grupp ingår även melodiinstrument som marimba, vibrafon, xylofon och klockspel.

Slagverk

Vi startar oftast upp med att lära oss olika komp, teknikövningar och koordinationer på trumset. Undervisningen sker först på gehör, sedan börjar vi med notläsning. Spotify används flitigt i undervisningen. Efterhand testar vi olika melodislagverk som marimba, vibrafon och klockspel. Vi lär oss även att spela olika typer av handtrummor.

Ålder: 9-20 år
Avgift: 899 kr/termin

Marimba

För dig som vill lära dig att spela melodislagverk. I denna grupp ingår instrumenten marimba, vibrafon, xylofon, klockspel med mera. Vi börjar med att spela på gehör och sedan efter hand startar vi även med notläsning.

Ålder: 9-20 år
Avgift: 899 kr/termin

Djembetrummor

Djembe är en afrikansk handtrumma. Att spela djembe är motoriskt utvecklande och en utmärkt start för alla blivande instrumentalister. Vi spelar i grupp och då svänger det rejält!

Ålder: 8-20 år
Avgift: 899 kr/termin

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter