varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Sång

Sången är vårt första instrument och starkt kopplat till vår person. Att sjunga och våga göra sin röst hörd är inte enbart röstträning. Det är också utvecklande och stärkande för självförtroendet, samtidigt som det är roligt.

Solosång

I solosång får du prova på många olika genrer. Förutom sångrepertoar och olika sångtekniker ingår röstvård i form av avslappnings-, hållnings- och röstövningar som anpassas efter dina behov. Du får även möjlighet att sjunga tillsammans ned andra, bli kompad av gitarr- och pianoelever och sjunga med kompgrupp, till exempel i vårt årliga samspelsprojekt.

Ålder: 14-20 år
Avgift: 899 kr/termin

Körsång

I kören med de yngsta eleverna sjunger vi låtar från många olika musikstilar, använder kroppen och rörelser till musiken. I körerna med äldre elever sjunger vi en blandad repertoar på både svenska och engelska. Vi börjar även prova oss fram i stämsång och sångteknik vilket succesivt övergår mer i stämmor samt en mer medveten sångteknik och körklang.

Sångsillarna

Ålder: 7-9 år
Avgift: 449 kr/termin

Körstimmet

Ålder: 10-12 år
Avgift: 449 kr/termin

Sing It

Ålder: 13-20 år
Avgift: 449 kr/termin

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter