Sök

Kulturskolan - Konst och Media

Skulptur

Inom konst och media får du pröva på två- och tredimensionella tekniker, material, färglära och olika metoder. Vi tränar bild- och formspråket genom att se på konst och filmer samt gör egna animationer och bilder för att bli medvetna om konstens uttryck och betydelse. Du får också chans att visa upp dina arbeten på olika utsällningar och filmvisningar. Pedagogerna är både utövande konstnärer, filmare och lärare. Du kan också fördjupa dig inom konstämnena och få förberedande kunskaper till högre utbildningar.

Konst

I grupper indelade efter ålder och förkunskaper experimenterar vi med olika material och tekniker inom teckning, måleri, collage, foto, grafik och skulptur. Vi hämtar inspiration ur konsthistorien, ur samtidskonsten och från olika konstnärer. Vi gör minst en utställning varje termin. ditt uttryck är unikt och bara ditt!

Ålder: 9-20 år (ålders och nivåindelning)
Avgift: 873 kr/termin
Gör en ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Film

Är du intresserad av att göra egna filmer? Filmgruppen på kulturskolan är till för dig som vill stå både framför och bakom kameran. Tillsammans jobbar vi fram manus som vi kan göra film av. Vi jobbar med många olika typer av film som till exempel musikvideo, reklam, skräckfilm, komedi och dokumentär.

Ålder: 9-20 år (ålders och nivåindelning)
Avgift: 873 kr/termin
Gör en ansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter