varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Kulturskolan - Konst

Skulptur

Inom konst och media får du pröva på två- och tredimensionella tekniker, material, färglära och olika metoder. Vi tränar bild- och formspråket genom att se på konst och filmer samt gör egna animationer och bilder för att bli medvetna om konstens uttryck och betydelse. Du får också chans att visa upp dina arbeten på olika utsällningar och filmvisningar. Pedagogerna är både utövande konstnärer, filmare och lärare. Du kan också fördjupa dig inom konstämnena och få förberedande kunskaper till högre utbildningar.

Konst

I grupper indelade efter ålder och förkunskaper experimenterar vi med olika material och tekniker inom teckning, måleri, collage, foto, grafik och skulptur. Vi haämtar inspiration ur konsthistorien, ur samtidskonsten och från olika konstnaärer. Vi gör minst en utställning varje termin. Ditt uttryck är unikt och bara ditt!

Ålder: 9-20 år (ålders och nivåindelning)
Avgift: 899 kr/termin

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan
Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter