varningsikon

2018-09-20 10.36

Akut vattenläcka i Gödestad, Hunnestad, Rolfstorp och Klastorp. Det är också en akut vattenläcka i Tvååker.

Vivab har meddelat om en akut vattenläcka som påverkar dricksvattenförsörjningen till boende i Gödestad, Hunnestad, delar av Rolfstorp och Klastorp. Vattnet kommer att stängas av cirka kl. 12.00 idag torsdag 20 september i berörda områden, för att reparera läckan.

Läs mer

Sök

Kulturskolan Varberg

Glada ungdomar som sitter i en soffa.

Foto: Emelie Asplund

Är du intresserad av sång, dans, drama, film, musik eller bild och form? På Kulturskolan Varberg kan du lära dig allt detta. Här kan du börja redan som femåring och studera vidare tills du fyller 20!

Till Kulturskolan är alla barn och unga i kommunen välkomna. Utbudet av kurser och klasser är stort och varierat. Våra pedagoger är utbildade och själva aktiva konstnärer, musiker, dansare med mera.

Kulturskolan finns i Rosenfredsskolans lokaler mitt i stan. Här, i Varbergs pampiga gamla folkskola, sjuder det av aktiviteter – undervisning, konserter, workshops, happenings och föreläsningar av inspirerande gästlärare. Den största delen av den ordinarie verksamheten äger rum i Rosenfredsskolan på eftermiddagar och kvällar. En del musikundervisning sker även dagtid på vissa skolor i kommunens mindre tätorter.

Varmt välkommen till oss! 

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan Greve Jakobs väg 6

Expedition:

ikon

Självservice & blanketter