varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Kulturskolan Varberg


Är du intresserad av sång, dans, drama, film, musik, konst eller nycirkus? På Kulturskolan Varberg kan du lära dig allt detta och mycket mer! Här kan du börja redan som femåring och studera vidare till och med 20 års ålder.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Från och med höstterminen 2021 återgår Kulturskolan till närundervisning i samtliga ämnen.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19. Länk till annan webbplats.

Till Kulturskolan är alla barn och unga i kommunen välkomna. Utbudet av kurser och klasser är stort och varierat. Våra pedagoger är välutbildade och själva aktiva konstnärer, musiker, dansare med mera.

Kulturskolan finns i Rosenfredsskolans lokaler mitt i stan. Här, i Varbergs pampiga gamla folkskola, sjuder det av aktiviteter – undervisning, konserter, workshoppar, happenings och föreläsningar av inspirerande gästlärare. Den största delen av den ordinarie verksamheten äger rum i Rosenfredsskolan på eftermiddagar och kvällar. En del undervisning sker även dagtid på vissa skolor i kommunens mindre tätorter. Varmt välkommen till oss!

Anmälan och information

Har du redan bestämt dig för vilket ämne du vill söka? Gå direkt till vårt verksamhetssystem StudyAlong via den gröna knappen nedan. Vill du läsa mer om anmälan och våra olika ämnen – se information i menyn.

Den 7 juni släpper vi platserna till höstterminen på Kulturskolan.

Ung i Varberg-appen

Du kan även hitta information om Kulturskolan genom Ung i Varberg -appen, som samlar allt kul för ungdomar i kommunen. Här hittar du snabbt och enkelt till sådant som Kulturskolans kontaktuppgifter, konserter och aktiviteter samt kan hålla dig uppdaterad om allt som är på gång. Du kan också ställa in och få push-notiser med senaste nytt direkt från appen! 

ikon

Nyheter från Kulturskolan

ikon

Kontakta oss

Besöksadress:

Rosenfredsskolan Greve Jakobs väg 6

Expedition:

Självservice & blanketter