varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Boka Varbergs teater

Med anledning av coronaviruset covid-19

Folkhälsomyndigheten har beslutat om nationella allmänna råd för att minska smittspridningen av covid-19. Så här påverkas verksamheten av råden:

Alla kulturevenemang och aktiviteter ställs in fram till den 10 januari. Digitala alternativ kan bli aktuella. Även evenemang som arrangeras av externa aktörer som hyrt in sig på Varbergs teater och Lilla teatern ställs in eller flyttas fram.

För mer information för dig som bokat en biljett eller är arrangör, håll utkik på Kulturhuset Komediantens webbplats.länk till annan webbplats

Läs mer om hur kommunens övriga verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

Varbergs teater har 313 platser varav 311 är sittplatser och två rullstolsplatser. Sittplatserna är fördelade på parkett och två balkonger. Här är det enkelt att arrangera konserter, föreläsningar eller föreställningar tillsammans med vår teknsikt kunniga personal.

Teatersalongen på Varbergs teater

När du bokar Varbergs teater ingår alltid en tekniker som sköter ljud och enklare ljussättning. Backstage finns det bekväma loger och ett pentry, självklart finns det fri parkering i anslutning till teatern. Övre teaterfoajén finns också till ert förfogande.

Priser

Bidragsberättigade föreningar, studieförbund och förvaltningar i kommunen bokar Varbergs teater till ett subventionerat pris, se taxa 1. Övriga arrangörer till taxa 2.

Observera att vi under hösten 2020 enbart debiterar halva hyresbeloppet. Hyresreduceringen är inte bortdragen i priserna nedan.

Grundhyra inklusive 1 tekniker, 3 timmar:

taxa 1: 2 468 kr
taxa 2: 6 170 kr

Tid utöver gryndhyra, inklusive tekniker per timme:

taxa 1: 823 kr
taxa 2: 2 057 kr

Extra tekniker

597 kr per timme (ink. 25% moms)

Biljettförsäljning

Vi har möjlighet att hjälpa arrangörsföreningar, studieförbund och andra arrangörer med biljettförsäljning genom Tickster vid arrangemang som genomförs i våra lokaler. Kontakta oss för med information och villkor.

Teknik

När du bokar Varbergs teater ingår alltid en tekniker som sköter ljud och enklare ljussättning, för mer avancerade produktioner finns det möjlighet att boka in flera tekniker - kontakta oss med dina önskemål.

Vill du boka?

Hör av dig till boka.kultur@varberg.se.

ikon

Kontakta oss

Kontakt och bokning

Isabell Karlsson

Arrangemangskoordinator
073-3343292
isabell.karlsson@varberg.se

Självservice & blanketter