Sök

Boka Varbergs teater

Med anledning av coronaviruset covid-19

Vi anpassar verksamheten efter regeringens plan för avveckling av pandemirestriktionerna. Därmed är det åter möjligt att hyra Varbergs teater. Observera att det är arrangörens ansvar att vidta åtgärder för att minska risken för smitta.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19. Länk till annan webbplats.

Varbergs teater har 313 platser varav 311 är sittplatser och två rullstolsplatser. Sittplatserna är fördelade på parkett och två balkonger. Här är det enkelt att arrangera konserter, föreläsningar eller föreställningar tillsammans med vår teknsikt kunniga personal.

Teatersalongen på Varbergs teater

När du bokar Varbergs teater ingår alltid en tekniker som sköter ljud och enklare ljussättning. Backstage finns det bekväma loger och ett pentry, självklart finns det fri parkering i anslutning till teatern. Övre teaterfoajén finns också till ert förfogande.

Priser

Bidragsberättigade föreningar, studieförbund och förvaltningar i kommunen bokar Varbergs teater till ett subventionerat pris, se taxa 1. Övriga arrangörer till taxa 2.

Grundhyra inklusive 1 tekniker, 3 timmar:

taxa 1: 2 515 kr
taxa 2: 6 287 kr

Tid utöver gryndhyra, inklusive tekniker per timme:

taxa 1: 839 kr
taxa 2: 2 096 kr

Extra tekniker

608 kr per timme (ink. 25% moms)

Biljettförsäljning

Vi har möjlighet att hjälpa arrangörsföreningar, studieförbund och andra arrangörer med biljettförsäljning genom Tickster vid arrangemang som genomförs i våra lokaler. Kontakta oss för med information och villkor.

Teknik

När du bokar Varbergs teater ingår alltid en tekniker som sköter ljud och enklare ljussättning, för mer avancerade produktioner finns det möjlighet att boka in flera tekniker - kontakta oss med dina önskemål.

Vill du boka?

Hör av dig till boka.kultur@varberg.se.

ikon

Kontakta oss

Kontakt och bokning

Jini Christoffersson

Arrangemangskoordinator
073-3343292
jini.christoffersson@varberg.se

Självservice & blanketter