Sök

Boka Varbergs teater

Vi debiterar halva hyreskostnaden året ut

Många kulturaktörer och andra evenemangsarrangörer har drabbats hårt ekonomiskt till följd av covid-19. I syfte att stödja kulturlivet debiterar Varbergs kommun bara halva hyreskostnaden för arrangörer som bokar Varbergs teater och Lilla teatern. Den reducerade hyreskostnaden gäller året ut.

Varbergs teater har 311 platser fördelat på parkett och två balkonger. Här är det enkelt att arrangera konserter, föreläsningar eller föreställningar tillsammans med vår teknsikt kunniga personal.

Teatersalongen på Varbergs teater

När du bokar Varbergs teater ingår alltid en tekniker som sköter ljud och enklare ljussättning. Backstage finns det bekväma loger och ett pentry, självklart finns det fri parkering i anslutning till teatern. Övre teaterfoajén finns också till ert förfogande.

Priser

Bidragsberättigade föreningar, studieförbund och förvaltningar i kommunen bokar Varbergs teater till ett subventionerat pris, se taxa 1. Övriga arrangörer till taxa 2.

Observera att vi under hösten 2020 enbart debiterar halva hyresbeloppet. Hyresreduceringen är inte bortdragen i priserna nedan.

Grundhyra inklusive 1 tekniker, 3 timmar:

taxa 1: 2 468 kr
taxa 2: 6 170 kr

Tid utöver gryndhyra, inklusive tekniker per timme:

taxa 1: 823 kr
taxa 2: 2 057 kr

Extra tekniker

597 kr per timme (ink. 25% moms)

Biljettförsäljning

Vi har möjlighet att hjälpa arrangörsföreningar, studieförbund och andra arrangörer med biljettförsäljning genom Tickster vid arrangemang som genomförs i våra lokaler. Kontakta oss för med information och villkor.

Teknik

När du bokar Varbergs teater ingår alltid en tekniker som sköter ljud och enklare ljussättning, för mer avancerade produktioner finns det möjlighet att boka in flera tekniker - kontakta oss med dina önskemål.

Vill du boka?

Hör av dig till boka.kultur@varberg.se.

ikon

Kontakta oss

Kontakt och bokning

Isabell Karlsson

Arrangemangskoordinator
073-3343292
isabell.karlsson@varberg.se

Självservice & blanketter