varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Societetsscenen

Med anledning av coronaviruset covid-19

Från och med 1 juni gäller nya deltagartak för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster. Detta påverkar Varbergs kommuns kulturverksamhet.
Vi ser just nu över hur vi kan möjliggöra uthyrning av våra lokaler och scener och på vilket sätt vi kan genomföra evenemang. Vi återkommer med information inom kort.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19. Länk till annan webbplats.

Scenen ligger mitt i Societetsparken som anlades på 1800-talet för att ge skyddande skugga till förnäma kurortsgäster. Idag är parken med det berömda Societetshuset en av Varbergs mest välbesökta mötesplatser.

Societetsscenen används främst under sommarmånaderna. Då bjuder till exempel Parkmusiken på gratis musikunderhållning nästan varje kväll.

I parken arrangeras också konserter sommartid med några ur den svenska artisteliten. De senaste årens gästande artister har varit bland andra Håkan Hellström, Ulf Lundell, Louise Hoffsten, Oscar Linnros och Sven-Bertil Taube.

Andra tider Societetsscenen står i centrum är i samband med Varberg Pride och vid Nationaldagsfirandet den 6 juni. Scenen har ingen teknisk utrustning på plats, utan den får hyresgästen själv stå för.

ikon

Kontakta oss

Frågor och bokning

Isabell Karlsson

Arrangemangskoordinator
073-3343292
isabell.karlsson@varberg.se


Självservice & blanketter