varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Societetsscenen

Societetsscenen Varberg

Kultur Dag & Natt/ Societetsscenen. Foto: Jonas Arnesson

Scenen ligger mitt i Societetsparken som anlades på 1800-talet för att ge skyddande skugga till förnäma kurortsgäster. Idag är parken med det berömda Societetshuset en av Varbergs mest välbesökta mötesplatser.

Societetsscenen används främst under sommarmånaderna. Då bjuder till exempel Parkmusiken på gratis musikunderhållning nästan varje kväll.

I parken arrangeras också konserter sommartid med några ur den svenska artisteliten. De senaste årens gästande artister har varit bland andra Håkan Hellström, Ulf Lundell, Louise Hoffsten, Oscar Linnros och Sven-Bertil Taube.

Andra tider Societetsscenen står i centrum är den 1 maj, den 6 juni vid Nationaldagsfirandet och vid den årliga TappaVandringen. Scenen har ingen teknisk utrustning på plats, utan den får hyresgästen själv stå för.

ikon

Kontakta oss

Frågor och bokning

Arrangemangsassistent

Hugo Danred

0732 02 27 97

hugo.danred@varberg.se


ikon

Självservice & blanketter