Sök

Societetsscenen

Med anledning av coronaviruset covid-19

Vi anpassar verksamheten efter regeringens plan för avveckling av pandemirestriktionerna. Därmed är det åter möjligt att hyra våra lokaler för arrangemang. Observera att det är arrangörens ansvar att vidta åtgärder för att minska risken för smitta.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19. Länk till annan webbplats.

Scenen ligger mitt i Societetsparken som anlades på 1800-talet för att ge skyddande skugga till förnäma kurortsgäster. Idag är parken med det berömda Societetshuset en av Varbergs mest välbesökta mötesplatser.

Societetsscenen används främst under sommarmånaderna. Då bjuder till exempel Parkmusiken på gratis musikunderhållning nästan varje kväll.

I parken arrangeras också konserter sommartid med några ur den svenska artisteliten. De senaste årens gästande artister har varit bland andra Håkan Hellström, Ulf Lundell, Louise Hoffsten, Oscar Linnros och Sven-Bertil Taube.

Andra tider Societetsscenen står i centrum är i samband med Varberg Pride och vid Nationaldagsfirandet den 6 juni. Scenen har ingen teknisk utrustning på plats, utan den får hyresgästen själv stå för.

ikon

Kontakta oss

Frågor och bokning

Jini Christoffersson

Arrangemangskoordinator
073-3343292
jini.christoffersson@varberg.se


Självservice & blanketter