varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Teater och scener

Med anledning av coronaviruset covid-19

Regeringen uppmanar kommunerna att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig.

Därför arrangeras inga kulturevenemang just nu och våra scener går inte att hyra.

Vi återkommer med mer information.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

Det finns flera olika scener och spelplatser i Varberg. Vi har bland annat vackra och anrika Varbergs teater från 1895, utomhusscenen i Societetsparken och Lilla teatern på Kulturhuset Komedianten.

Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar en hel del av programmen på dessa scener, men de går också bra att hyra. Här kan du läsa mer om kommunens scener och få reda på hur du som arrangör går till väga för att hyra dem.

Varbergs teater
Societetsscenen
Lilla teatern

Det finns också flera andra scener i Varberg som bjuder på högklassig underhållning och scenkonst. Till exempel Majas vid Havetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Fridaslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Teater Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Sparbankshallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du mer intresserad av vad som är på gång i Varberg? Besök gärna evenemangskalendernlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Kulturhuset Komediantens webbplatslänk till annan webbplats för information om kommande evenemang..

ikon

Kontakta oss

Självservice & blanketter