varningsikon

2020-08-10 07.20

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Bliknakde lampor på en scen och siluetter av händer i luften.

Vem är din publik?
- Ett seminarium om publikutveckling

Vilka är det som kommer på era kulturarrangemang? Vilka är det som inte kommer? Alla har rätt till kultur, men hur bjuder vi in så att fler och nya grupper blir en del av publiken? Hur kan vi betyda mer för fler?

Ett sätt är att skaffa sig kunskaper om sin publik och att ha dem i åtanke hela vägen - från programläggning till marknadsföring och färdig produktion. Att välkomna och skapa plats för en ny publik innebär ofta att tänka nytt och att ifrågasätta invanda mönster och strukturer. Vad innebär det att arbeta publikcentrerat? Vilka möjligheter och utmaningar medför det? Dessa är några av de frågor som behandlades vid seminariet. Till vår hjälp hade vi två framstående brittiska konsulter: Heather Maitland och Andrew McIntyre. Moderator var Niels Righolt som har mångårig erfarenhet inom publikutveckling. Mer information om talarna.PDF (pdf, 318.6 kB)

Seminariet arrangerades av Varbergs kommun och RePublik/Kultur i Väst i samarbete med Falkenbergs kommun, Halmstads kommun, Hylte kommun, Kungsbacka kommun, Laholms kommun och Region Halland.

Utvärdering

Vi vill veta vad du tyckte om seminariet. Fyll gärna i utvärderingen.

Dokumentation och material

Presentation Heather MaitlandPDF (pdf, 4.6 MB)
Presentation Andrew McIntyre - kommer inom kort

Hela seminariet filmades - inom kort kommer filmklippen att finnas tillgängliga här.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter