varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Konst i Halland

I Halland är det alltid nära till en konstupplevelse. På Konst i Hallands webbplats hittar du information om allt som händer på Hallands konstscen.

Konst i Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett regionalt resurscentrum som drivs av Region Halland och Hallands Konstmuseum. För dig som bor eller besöker Halland och som är intresserad av konst är deras webbplats ovärderlig.

Här hittar du utförlig information om konstutställningar, konstvandringar, museer, gallerier och konsthallar. Här finns en förteckning över yrkesverksamma konstnärer/konsthantverkare i länet och du kan läsa om vilka olika konstkurser/workshops som finns. På webbplatsen finns också reportage om spännande konsthändelser blandat med rent praktiska tips: till exempel om hur du kan göra en spännande konstresa genom Halland.

ikon

Kontakta oss

Konst i Halland 

c/o Hallands Konstmuseum
Tollsgatan
302 32 Halmstad
035-16 23 00

konstihalland@hallandskonstmuseum.se

ikon

Självservice & blanketter