Sök

Vanliga frågor

Nedan hittar du vanliga frågor och svar kring Parkettmusiken.

Var kan jag se livestreamingen av konserterna?

Alla konserter kommer att streamas på varberg.se/parkettmusiken

Behöver jag ett konto för att se konserterna online?

Nej. Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och här på varberg.se/parkettmusiken. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Kommer jag att kunna se alla uppträdanden i efterhand?

Med artisternas godkännande kommer klippen ligga kvar på Youtube-kanalen i 12 månader men inte här på varberg.se/parkettmusiken. Tidigare klipp hittar ni härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var kan jag köpa biljetter till konserterna?

Biljetter för att se konserterna på Varbergs teater bokar du via Tickster. Bokningslänk till respektive konsert hittar du här på varberg.se/parkettmusiken.

Kan jag lämna tillbaka min bokade biljett vid förhinder?

Bokningen av biljetter är bindande och går inte att lämna tillbaka. Om du har en biljett och får förhinder är det bra att fråga vänner och familj om intresse finns. Då det är begränsad tillgång till biljetter är det bra om alla kommer till använding.

Vilka åtgärder har vidtagits för att minska spridningen av covid-19?

Alla framträdanden har flyttats från Societetsparken till Varbergs teater för att säkra att vi följer gällande lagar och rekommendationer kring evenemang. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister vilket innebär att antalet bokningsbara biljetter varierar. Varbergs teater är en rymlig lokal med goda förutsättningar för att kunna hålla avstånd. I anslutning till lokalen finns möjlighet att tvätta händerna. Observera att det är av största vikt att du som bokat biljett till konserterna i Varbergs teater stannar hemma om du känner dig det minsta sjuk.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter