varningsikon

2020-08-10 07.20

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Veddige simhall

Veddige ligger cirka två mil nordost om Varberg. Simhallen ligger i anslutning till Vidhögehallen, centralt i Veddige. Här finns 25-metersbassäng, bastu och olika aktiviteter som till exempel vattengympa.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Vanliga öppettider gäller för Veddige simhall och de aktiviteter som kommunen ordnar i anläggningen. För att minska risken för smittspridning har vi anpassat städningen av simhallen genom att bland annat oftare rengöra de ytor som många rör vid. För aktiviteter som arrangeras av andra, kontakta aktuell förening.

Besök Veddige simhall

I Veddige simhall finns det plats för både motion, träning och lek. Inför ditt besök är det bra om du läser igenom våra trivselregler och tar del av praktiskt information som kan vara bra att känna till. Veddige simhall har säsongsöppet under höst-vår och kombineras med Simstadion under sommarmånaderna (slutet på maj maj-början av sep). Observera att alla våra simanläggningar är kontantfria. Det går bra att betala med kort eller swish.

Vi ser även gärna att du tar del av vår information om badsäkerhet.

Öppettider

Veddige simhall har nu stängt för säsongen. Öppnar åter lördag 12 september.

Ny bad- och simanläggning i Varberg

Varbergs kommun ska bygga en ny bad- och simanläggning. I den nya anläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Anläggningen kommer att ligga där Håstens simhall tidigare låg.

Mer information om den nya anläggningen och vad som händer under byggtiden.

ikon

Kontakta oss

Veddige simhall

Skolgatan 12, Veddige

0340-69 91 20

veddigesimhall@varberg.se

Enhetschef

Olof Johansson

070-532 90 10

olof.johansson@varberg.se

Självservice & blanketter