varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Veddige simhall

Veddige ligger cirka två mil nordost om Varberg. Simhallen ligger i anslutning till Vidhögehallen, centralt i Veddige. Här finns 25-metersbassäng, bastu och gym – och olika aktiviteter!

Veddige simhall har stängt från och med 10 maj, under sommaren sker renovering och uppgradering

Varbergs kommun ska bygga en ny bad- och simanläggning. I den nya anläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Anläggningen kommer att ligga där Håstens simhall ligger idag. Det innebär att Håstens simhall stänger för gott sommaren 2018. Mer information om den nya anläggningen och vad som händer under byggtiden finns här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frysa helårs- halvårs- eller kombikort

Du som har ett helårskort, halvårskort eller kombikort har möjlighet att frysa det utan någon extra kostnad, från och med 10 maj 2018 och fram tills dess att Veddige simhall öppnar för hösten (preliminärt i mitten av oktober). Kontakta personalen på Simstadion om du vill frysa ditt kort.

ikon

Kontakta oss

Veddige simhall

Skolgatan 12, Veddige

0340-69 91 20

veddigesimhall@varberg.se

Enhetschef

Olof Johansson

070-532 90 10

olof.johansson@varberg.se

Arbetsledare

Anna Thoresson

0733-59 21 13

anna.thoresson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter