varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Veddige simhall

Veddige ligger cirka två mil nordost om Varberg. Simhallen ligger i anslutning till Vidhögehallen, centralt i Veddige. Här finns 25-metersbassäng, bastu och olika aktiviteter som till exempel vattengympa.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Till följd av en ökad smittspridning har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om skärpta allmänna råd i Halland.

Veddige simhall hålls stängd som en följd av rådens införande.

Undantag görs för grundskolans simundervisning och simtester. Undantag görs också för kommunal eller föreningsdriven simskola och simträning för unga upp till 15 år. Barn som ska delta i simskola möts upp av personal i dörren. Vårdnadshavare eller andra medföljande får inte vistas i lokalerna under undervisningen. Motionssim, vattengympa och familjebad ställs in. Barn som ska delta i simskola möts upp av personal i dörren. Vårdnadshavare eller andra medföljande får inte vistas i lokalerna under undervisningen. Motionssim, vattengympa och familjebad ställs in.

Läs mer om hur kommunens övriga verksamheter påverkas av covid-19.

Besök Veddige simhall

Veddige simhall hålls stängd som en följd av rådens införande.

I Veddige simhall finns det plats för både motion, träning och lek. Inför ditt besök är det bra om du läser igenom våra trivselregler och tar del av praktiskt information som kan vara bra att känna till. Veddige simhall har säsongsöppet under höst-vår och kombineras med Simstadion under sommarmånaderna (slutet på maj-början av sep). Observera att alla våra simanläggningar är kontantfria. Det går bra att betala med kort eller swish.

Vi ser även gärna att du tar del av vår information om badsäkerhet.


Ny bad- och simanläggning i Varberg

Varbergs kommun ska bygga en ny bad- och simanläggning. I den nya anläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Anläggningen kommer att ligga där Håstens simhall tidigare låg.

Mer information om den nya anläggningen och vad som händer under byggtiden.

ikon

Kontakta oss

Veddige simhall

Skolgatan 12, Veddige

0340-69 91 20

veddigesimhall@varberg.se

Enhetschef

Olof Johansson

070-532 90 10

olof.johansson@varberg.se

Självservice & blanketter