varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Simanläggningar

I Varbergs kommun finns två simhallar: Håstens simhall och Veddige simhall. Sommartid kan du också bada på Simstadion: Varbergs berömda utomhusbad med tempererat havsvatten.

Under respektive flik i menyn hittar du information om vilka öppettider, priser, aktiviteter med mera som gäller för de olika anläggningarna.

Simskola

Vi har simskola för barn i Håstens simhall och i Veddige simhall och sommartid även i Simstadion. Det finns också simskola för dig som är vuxen

Inför ditt besök

Innan du besöker våra simanläggningar bör du ta del av vår information om badsäkerhet och läsa våra trivselregler. Här finns också praktisk information som kan vara bra att känna till.
Obs! Våra simanläggningar är kontantfria. Det går bra att betala med kort eller swish.

Ny bad- och simanläggning i Varberg

Varbergs kommun ska bygga en ny bad- och simanläggning. I den nya anläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Anläggningen kommer att ligga där Håstens simhall ligger idag. Det innebär att Håstens simhall stänger för gott sommaren 2018. Mer information om den nya anläggningen och vad som händer under byggtiden finns här.

ikon

Kontakta oss

Enhetschef

Olof Johansson

070-532 90 10

olof.johansson@varberg.se

Arbetsledare

Anna Thoresson

0733-59 21 13

anna.thoresson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter