Sök

Simanläggningar

I Varbergs kommun finns idag en simhall, Veddige simhall. Håstens simhall stängde för gott sommaren 2018 och byggnation av en ny bad- och simanläggning på samma plats där Håstens simhall ligger pågår. Sommartid kan du också bada på Simstadion - Varbergs berömda utomhusbad med tempererat havsvatten.

Ny bad- och simanläggning i Varberg

Varbergs kommun ska bygga en ny bad- och simanläggning. I den nya anläggningen planeras bland annat en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten samt ett aktivitetsbad med rutschkanor. Anläggningen kommer att ligga där Håstens simhall ligger idag. Håstens simhall stängde för gott sommaren 2018 och är nu riven.  Mer information om den nya anläggningen och vad som händer under byggtiden finns här.

Under respektive flik i menyn hittar du information om vilka öppettider, priser, aktiviteter med mera som gäller för de olika anläggningarna.

Simskola

Vi har simskola för barn i Veddige simhall och sommartid även i Simstadion. Det finns också simskola för dig som är vuxen

Inför ditt besök

Innan du besöker våra simanläggningar bör du ta del av vår information om badsäkerhet och läsa våra trivselregler. Här finns också praktisk information som kan vara bra att känna till.

Betalning

Våra simanläggningar är kontantfria. Det går bra att betala med kort eller swish.

ikon

Kontakta oss

Enhetschef

Olof Johansson

070-532 90 10

olof.johansson@varberg.se

Självservice & blanketter