varningsikon

2020-06-05

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Sjöaremossens elljusspår

Sjöaremossens elljusspår är 1,2 km långt och beläget i anslutning till isbanan. Motionsspåret är belyst och har en beläggning av grus.

Det nya 1,2 km långa elljusspåret vid Sjöaremossens isbana togs i drift i december 2019. Spåret byggdes i Leaderprojektet Outwest av föreningarna Sunvära SK, OK Löftan och IF Norvalla med stöd från Varbergs kommun och finansiering från Sparbanksstiftelsen Varberg. Belysningen sköts av kultur- och fritidsförvaltningen och spåret av föreningarna.

Belysningen lyser endast om någon aktiverar den. Från och med skymning kan besökare tända belysningen med en tryckknapp som sitter på utsidan av Sunvära SKs klubblokal. Belysningen lyser sedan fram till 22.30.

Till våren 2020 ska ytterligare ett lager grus läggas på spåret, för att det ska bli ännu finare och bättre att motionera på.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Sebastian Larsson

072-1835234

sebastian.larsson2@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter