varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Isbanor

Varbergs kommun har två ishallar, Varbergs ishall och Veddige ishall. I Väröbacka finns dessutom utomhusbanan Sjöaremossen.

Med anledning av coronaviruset covid-19

Till följd av en ökad smittspridning har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om skärpta allmänna råd i Halland.

Som en följd av råden stängs Varbergs ishall, Veddige ishall och Sjöaremossens isbana. Undantag görs för föreningsdriven träning för unga upp till 15 år. Barn som ska delta i träning ska mötas upp av ledare i entrén. Vårdnadshavare eller annan medföljande får inte vistas i lokalerna under träning. Allmänhetens åkning och samtliga privatbokningar ställs in så länge de lokala allmänna råden gäller.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.

Varbergs ishall

Varbergs ishall invigdes 2013 och ligger på Håstens fritidsområde.

Veddige ishall

Veddige ishall ligger ca 2 mil nordost om Varberg.

Sjöaremossens isbana (utomhusbana)

I Väröbacka, cirka två mil norr om Varberg, hittar du Sjöaremossens isbana som är öppen från november till och med februari. Datum för öppning och stängning kan variera beroende på vädret.

ikon

Kontakta oss

Vid frågor om ishallarna

Enhetschef

Håkan Gustafsson

0340-886 55

072-151 97 75

hakan.gustafsson@varberg.se

Självservice & blanketter