varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?

Med anledning av coronaviruset covid-19

Regeringen uppmanar kommunerna att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig.

Dock undantas nu idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare. Folkhälsomyndigheten har tidigare meddelat att elitidrott på högsta nivå är undantaget samt att alla åldrar kan träna utomhus.

Därför är inomhusanläggningarna öppna för föreningsdriven träning för personer födda 2002 eller senare. Omklädningsrummen fortsätter vara stängda. Hämtning och lämning sker utanför anläggningen, enbart deltagare och ledare i föreningen vistas inne i anläggningen.

Företrädare för berörda föreningar kommer att få mer detaljerad information via anläggningsbokningen. Information om max antal personer som får vistas samtidigt i respektive hall finns här.

Anläggningarna är också öppna för elitidrott på högsta nivå sedan tidigare. Utomhusanläggningarna är öppna för föreningsdriven träning för alla åldrar.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19.länk till annan webbplats

I Varbergs kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Bokningen kan gälla allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till klockan 16.00.

Boka lokal

I vårt bokningssystem Interbook Go kan du  som förening, privatperson eller företag söka och boka lediga tider i våra idrottshallar, gymnastiksalar och ishallar. Du kan boka enstaka eller återkommande tider.

Du måste genomföra bokningen senast 48 timmar innan du vill använda anläggningen.   När du hittat en ledig tid skickar du en bokningsförfrågan. Bokningen är giltig först efter du har fått en bokningsbekräftelse. Bokningsförfrågningar behandlas kontorstid måndag-fredag (ej helgdag).

Länk till Interbook Golänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Hyrestaxa för 2021PDF (pdf, 616.2 kB)
Lathund för att boka enstaka tidPDF (pdf, 354.6 kB)
Lathund för att boka återkommande tidPDF (pdf, 378.6 kB)

Säsongsansökan för föreningar

Ansökan gäller säsongsbokning i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar från och med vecka 36, 2020 till vecka 15,  2021.

Från och med 2020 tar vi enbart emot ansökningar digitalt via vårt bokningssystem Interbook GO, varberg.ibgo.selänk till annan webbplats.

Det är den/de personer i föreningen som har rollen ”ansvarig förening” i bokningssystemet som kan ansöka om säsongstider. En förening kan ha en eller  flera personer med rollen ”ansvarig förening”.

Lathund för att skapa/bjuda in fler användarePDF (pdf, 403.8 kB)
Lathund för att göra säsongsansökningar i Interbook GO.PDF (pdf, 175.7 kB)

 

Bokning av övriga lokaler

För annan verksamhet går det att boka någon av våra övriga lokaler, till exempel skolornas lässalar, samlingslokaler och vissa yrkessalar. För mer information, kontakta Varberg direkt, 0340-88 000.

ikon

Kontakta oss

Bokning - gymnastiksalar och idrottshallar

varbergdirekt@varberg.se

Bokning - enstaka tid i gymnastiksalar och idrottshallar

varbergdirekt@varberg.se

Bokning - ishallar

varbergsishallar@varberg.se

Bokning - enstaka tid i ishallar
varbergdirekt@varberg.se

Besöksadress

Norra vallgatan 14

Varberg direkt

0340-880 00

Självservice & blanketter