varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?

Med anledning av coronaviruset covid-19

Regeringen har meddelat att kommunala idrottsanläggningar kan hålla öppna för alla åldersgrupper då dessa verksamheter regleras av begränsningsförordningen. Därför är Varbergs kommuns idrottsanläggningar öppna för alla åldersgrupper från och med 6 april.

I varje anläggning har vi skyltat upp med information om hur många personer som maximalt får vistas i anläggningen samtidigt. Det är av största vikt att maxantalet inte överstigs.

Omklädningsrum ska inte användas för omklädning. Byt om och duscha hemma. Det går dock bra att använda toaletterna i omklädningsrummen.

Det är viktigt att alla föreningar och privata gruppen som använder idrottsanläggningarna planerar så att pandemilagen och begränsningsförordningen följs. Alla grupper och enskilda som utövar idrott omfattas av Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd.

Företrädare för berörda föreningar kommer att få mer detaljerad information via anläggningsbokningen.

Läs mer om hur kommunens verksamheter påverkas av covid-19. Länk till annan webbplats.

I Varbergs kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Bokningen kan gälla allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till klockan 16.00.

Boka i Interbook Go

I vårt bokningssystem Interbook Go Länk till annan webbplats. kan du som förening, privatperson eller företag söka och boka lediga tider i våra idrottshallar, gymnastiksalar och ishallar. Du kan boka enstaka eller återkommande tider.

Du måste genomföra bokningen senast 48 timmar innan du vill använda anläggningen. När du hittat en ledig tid skickar du en bokningsförfrågan. Bokningen är giltig först efter du har fått en bokningsbekräftelse. Bokningsförfrågningar behandlas kontorstid måndag-fredag (ej helgdag).

Hyrestaxa för 2021 Pdf, 616.2 kB. (Pdf, 616.2 kB)
Lathund för att boka enstaka tid Pdf, 354.6 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 354.6 kB)
Lathund för att boka återkommande tid Pdf, 378.6 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 378.6 kB)

Säsongsansökan för föreningar

Ansökan gäller säsongsbokning i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar från och med vecka 36, 2020 till vecka 15,  2021.

Från och med 2020 tar vi enbart emot ansökningar digitalt via vårt bokningssystem Interbook GO, varberg.ibgo.se Länk till annan webbplats..

Det är den/de personer i föreningen som har rollen ”ansvarig förening” i bokningssystemet som kan ansöka om säsongstider. En förening kan ha en eller  flera personer med rollen ”ansvarig förening”.

Lathund för att skapa/bjuda in fler användare Pdf, 403.8 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 403.8 kB)
Lathund för att göra säsongsansökningar i Interbook GO. Pdf, 175.7 kB. (Pdf, 175.7 kB)

Bokning av övriga lokaler

För annan verksamhet går det att boka någon av våra övriga lokaler, till exempel skolornas lässalar, samlingslokaler och vissa yrkessalar. För mer information, kontakta Varberg direkt, 0340-88 000.

ikon

Kontakta oss

Bokning - gymnastiksalar och idrottshallar

varbergdirekt@varberg.se

Bokning - enstaka tid i gymnastiksalar och idrottshallar

varbergdirekt@varberg.se

Bokning - ishallar

varbergsishallar@varberg.se

Bokning - enstaka tid i ishallar
varbergdirekt@varberg.se

Besöksadress

Norra vallgatan 14

Varberg direkt

0340-880 00

Självservice & blanketter