Sök

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?

I Varbergs kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Bokningen kan gälla allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till kl. 16.00.

Lokalbokningen håller stängt 31/10-6/11 2018, på grund av uppgradering av bokningssystemet

Vårt bokningssystem Booking/Interbook kommer att uppgraderas till Interbook Go i månadsskiftet oktober/november 2018. Interbook Go påminner om vårt befintliga system men har förbättrats i syfte att underlätta för föreningar och andra som gör bokningar med mera i systemet.
För att övergången till Interbook Go ska gå så smidigt som möjligt och för att trimma in systemet behöver vi hålla helt stängt från onsdag 31 oktober till och med tisdag 6 november. Bokningar som görs efter kl 12.00 tisdag 30 oktober kommer att handläggas tidigast den 7 oktober.

Bokning av tillfällig tid i gymnastiksalar, idrottshallar och ishallar

Nu går det att boka enstaka tillfällen i de flesta av våra gymnastiksalar och idrottshallar. Det går även att boka en tillfällig tid i ishallarna. OBS! Bokningen är helt stängd 31/10-6/11. Bokningar som görs efter kl 12.00 tisdag 30 oktober kommer att handläggas tidigast den 7/10.
Bokning av tillfällig tidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bokning av abonnemang i idrottshallar och gymnastiksalar

Ett abonnemang gäller under höst-  och vårterminen. Abonnemangen i idrottshallarna startar vecka 35 och pågår till vecka 15. För gymnastiksalar gäller abonnemangen vecka 36-50 och vecka 2-15.

Abonnemang för säsongen 2018-2019 söks senast 1 mars 2018.

Här kan du se vilka hallar som går att boka.
PDF
(pdf, 62.3 kB)

Bokning av övriga lokaler

För annan verksamhet går det att boka någon av våra övriga lokaler, till exempel skolornas lässalar, samlingslokaler och vissa yrkessalar.

ikon

Kontakta oss

Bokning - gymnastiksalar och idrottshallar

Bokning - ishallar

varbergsishallar@varberg.se

Besöksadress

Norra vallgatan 14

Varberg direkt

0340-880 00

ikon

Självservice & blanketter