Sök

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?

I Varbergs kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Bokningen kan gälla allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till kl. 16.00.

Boka lokal enstaka tillfällen

I vårt bokningssystem Interbook Go kan du  som förening, privatperson eller företag söka och boka lediga tider i våra hallar/lokaler och ishallar. Det går inte att boka inom de närmsta 48 timmarna och du kan boka max 6 veckor fram i tiden.  När du hittat en ledig tid skickar du en bokningsförfrågan. Bokningen är giltig först efter du har fått en bokningsbekräftelse. Bokningsförfrågningar behandlas kontorstid måndag-fredag (ej helgdag).

Länk till Interbook Golänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Hyrestaxa 2019PDF (pdf, 1.1 MB)
Lathund för att boka enstaka tidPDF (pdf, 354.6 kB)
Lathund för att boka återkommande tidPDF (pdf, 378.6 kB)

Bokning av abonnemang i idrottshallar och gymnastiksalar

Ett abonnemang gäller under höst-  och vårterminen. Abonnemangen i idrottshallarna startar vecka 36 och pågår till vecka 15. För gymnastiksalar gäller abonnemangen vecka 36-50 och vecka 2-15.

Abonnemang för säsongen 2019-2020 söks senast 1 mars 2019.

Här kan du se vilka hallar som går att boka.
PDF
(pdf, 62.3 kB)

Bokning av övriga lokaler

För annan verksamhet går det att boka någon av våra övriga lokaler, till exempel skolornas lässalar, samlingslokaler och vissa yrkessalar.

ikon

Kontakta oss

Bokning - gymnastiksalar och idrottshallar

Bokning - enstaka tid i gymnastiksalar och idrottshallar

Bokning - ishallar

varbergsishallar@varberg.se

Bokning - enstaka tid i ishallar
varbergdirekt@varberg.se

Besöksadress

Norra vallgatan 14

Varberg direkt

0340-880 00

ikon

Självservice & blanketter