Sök

Boka lokal

Är du aktiv i föreningslivet, friskvårdsansvarig i företaget eller intresserad av att spela badminton med kompisarna en kväll?

I Varbergs kommun finns möjligheten att hyra lokaler för många olika aktiviteter. Bokningen kan gälla allt från ett enstaka tillfälle till en hel säsong. Skolornas gymnastiksalar används varje dag till olika typer av sporter. Under vardagar är gymnastiksalarna oftast reserverade för skolornas verksamhet fram till kl. 16.00.

Bokning av abonnemang i idrottshallar och gymnastiksalar

Ett abonnemang gäller under höst-  och vårterminen. Abonnemangen i idrottshallarna startar vecka 35 och pågår till vecka 15. För gymnastiksalar gäller abonnemangen vecka 36-50 och vecka 2-15.

Abonnemang för säsongen 2017-2018 söks senast 12 mars 2017.

Här kan du se vilka hallar som går att boka.PDF (pdf, 12.4 kB)

Bokning av strötider i gymnastiksalar, idrottshallar och ishallar

På grund av sjukdom och semester kommer vi inte att kunna handlägga ströbokningar gjorda mellan 26 juni och 23 juli förrän tidigast måndag 24 juli.

Nu går det att boka enstaka tillfällen i de flesta av våra gymnastiksalar och idrottshallar. Det går även att boka en strötid i ishallarna.  

Klicka på nedanstående länk för att komma direkt till sidan för bokning.

Boka strötiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bokning av övriga lokaler

För annan verksamhet går det att boka någon av våra övriga lokaler, till exempel skolornas lässalar, samlingslokaler och vissa yrkessalar.

ikon

Kontakta oss

Bokning - gymnastiksalar och idrottshallar

På grund av sjukdom och semester 26 juni - 21 juli 2017 har vi inte möjlighet att svara i telefon och vi ber er istället att mejla till oss, se e-postadress nedan.

anlaggningsbokning@varberg.se


Bokning - ishallar

varbergsishallar@varberg.se

Besöksadress

Norrgatan 25

Öppettider

Sommarens öppettider är: Måndag-fredag kl. 09.00-12.00.


ikon

Självservice & blanketter