varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Funka - fritid för dig med funktionsvariation

Två gånger om året kommer Funka Varberg med ett nytt program med spännande och roliga aktiviteter för dig som har någon form av funktionsvariation.

Funka Varberg

Funka Varberg, som tidigare hette Fritid för funktionsnedsatta,  är en verksamhet som vänder sig till dig med funktionsvariationer.

Vårens aktiviteter

Med anledning av coronaviruset/covid-19 kommer Funka att se över vårens aktivitetsprogram för att minska risken för smittspridning. De aktiviteter som skulle ha genomförts inomhus och/eller kräver gemensam bussresa ställs in. Övriga aktiviteter kommer att genomföras. Information kommer att skickas ut till de personer som anmält sig till inställda aktiviteter.

Just nu pågår ett arbete med att planera in nya aktiviteter som kommer att genomföras utomhus och som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Information om det nya aktivitetsutbudet kommer att presenteras här inom kort. Information kommer också att gå ut via Funkas nyhetsbrev.

När åtgärden inte längre behövs kommer verksamheten att fungera som tidigare.

Anmälan till aktiviteter

Vi har en e-tjänst där du anmäler dig till de flesta aktiviteter. Om du ska anmäla dig på något annat sätt så står det i fritidsprogrammet.

Funkisdrama

Nu kan du anmäla dig till Funkisdrama på Kulturskolans e-tjänst.

Avanmälan

Du kan avanmäla dig fram till anmälningstiden har gått ut, därefter är anmälan bindande. Om du inte avbokar dig i tid får du betala full avgift.

Blir du sjuk och inte kan vara med på aktiviteten måste du lämna ett läkarintyg. Avanmälan och eventuella läkarintyg skickas via e-post till funkavarberg@varberg.se.

Nyheter

Nästa fritidsprogram kommer under sommaren med aktiviteter för augusti-december.

På den här sidan kommer vi att meddela om vi har nya aktiviteter, om någon aktivitet är inställd eller om det är något annat som har ändrats. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Mejla till funkavarberg@varberg.se och skriv att du vill anmäla dig till nyhetsbrevet.

Flyttad aktivitet

Cykelutflytten är flyttad till lördagen den 23 maj på grund av att den krockar med sista tillfället i Mat & hälsa. Sista anmälningsdag är söndag 17 maj.


ikon

Kontakta oss

Funka Varberg

funkavarberg@varberg.se

Varberg direkt

0340-880 00, knappval 4

 

Jenny Carlsson

Fritidskonsulent   


ikon

Självservice & blanketter