Sök

Fritid för funktionsnedsatta

Två personer ler och är glada i köksmiljö.

Varje termin kommer Funka Varberg med ett nytt fritidsprogram med spännande och roliga aktiviteter för dig som har någon form av funktionsnedsättning. 

Hösten och vinterns program

I hösten och vinterns fritidsprogram finns mycket att göra. Tycker du om att komma ut i friska luften kan du gå på friluftsfestivalen Åkulla Outdoor eller åka längdskidor (om snö finns). Vill du pyssla kan du komma till Kulturhuset Komedianten och bland annat göra egna kylskåpsmangeter eller måla med akrylfärg. Gillar du melodifestivalen kan du komma och se alla deltävlingar tillsammans med andra. Missa inte heller vår nya aktivitet Trubadurafton! Det och mycket annat händer under hösten och vintern.

Utöver alla de aktiviteter som är med i det tryckta programmet kommer vi att planera in ännu fler roliga träffar och evenemang. Dessa kommer löpande att presenteras här på hemsidan, så håll utkik!

hösten och vinterns fritidsprogramPDF (pdf, 1.6 MB) hittar du mer detaljerad information om allt som händer. Aktiviteter är anpassade för olika åldrar och olika funktionsvariationer, där finns förhoppningsvis något för dig!

Har du egna förslag på aktiviteter eller om du har någon fråga, tveka inte att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Här är några exempel på hösten och vinterns programpunkter:

  • Pyssel i Konstverkstan
  •  Trubadurafton
  •  Ungdomsgården STN 432
  •  Åkulla Outdoorfestival
  •  Mellokvällar

Anmäl dig

Anmäl dig till hösten och vinterns aktiviteter här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nya aktiviteter

Här under kommer vi lägga in de aktiviteter som kommer in löpande under året. Glöm inte att gå in och titta då och då.

ikon

Kontakta oss

Funka Varberg

funkavarberg@varberg.se

 

Jenny Carlsson

Fritidskonsulent

0340-882 61

jenny.carlsson2@varberg.se    

 

Hanna Erixon
Fritidskonsulent

0340-887 42

hanna.erixon@varberg.se 

ikon

Självservice & blanketter