varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Föreningsregister

Är du nyfiken på föreningslivet? Kanske vill du eller någon i din familj prova på någon idrott eller annan aktivitet? I Varberg finns ca 390 olika föreningar att välja på. Du hittar de flesta av dem i Föreningsregistret.

Att söka efter en förening

I föreningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka efter kontaktuppgifter till olika föreningar. Du kan också söka på verksamhet för att hitta just den aktivitet som du är intresserad av.

Att ändra uppgifter i föreningsregistret

Ansvarig i föreningen ska uppdatera föreningsuppgifternalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster årligen. Det krävs användarnamn och lösenord till registret. Kontakta kultur- och fritidsförvaltningen för att få inloggningsuppgifter via telefon eller e-post.

Kontaktuppgifter hittar du under Kontakt.

Att anmäla din förening till föreningsregistret?

Vill du anmäla en förening till registret ska du fylla i en blankett med föreningens uppgifter. Blankett för anmälan till föreningsregistret.PDF (pdf, 148.2 kB)

Skicka blanketten till:

Kultur- och fritidsförvaltningen

432 80 Varberg

ikon

Kontakta oss

Föreningsutvecklare

Nina Brunhage

Varberg direkt

0340-880 00

nina.brunhage@varberg.se

Besöksadress

Norra Vallgatan 14

ikon

Självservice & blanketter