varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Föreningsliv

Med anledning av coronaviruset covid-19


Coronapandemin påverkar Varbergs föreningar och kulturarrangörer och för att underlätta för dem tog kultur- och fritidsnämnden arbetsutskott beslut den 16 april om ett undantag från bidragsreglerna som ska gälla under 2020.
Läs mer om vilka bidrag som påverkas.

Fotbollslag från Träslövsläge IF.

Foto: Mikael Pilstrand

Kommunen vill på olika sätt bidra till föreningslivet i Varberg. Ett aktivt föreningsliv skapar engagemang och delaktighet - en viktig del i att nå visionen om Varberg som Västkustens kreativa mittpunkt.

På följande sidor hittar du information om allt som har med föreningar att göra: Hur du bildar en förening, vilka stöd och bidrag som finns att få, vad det kostar att hyra olika lokaler och anläggningar med mera. Under rubriken Föreningsregister kan du söka efter och hitta kontaktuppgifter till en mängd olika föreningar. Där får du också veta hur du går till väga om du vill anmäla en förening till registret. Är du ansvarig i en förening administrerar du din förening i Interbook Golänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ikon

Kontakta oss

Fritidschef

Mari Hagborg-Lorentzon

Varberg direkt

0340-880 00

mari.hagborg.lorentzon@varberg.se

Handläggare

Nina Brunhage

Varberg direkt

0340-880 00

nina.brunhage@varberg.se

Besöksadress

Varberg direkt

Norra Vallgatan 14

Självservice & blanketter