Sök

Lokalbiblioteket i Tvååker

Tvååker (som inte betyder två åkrar utan linåker) ligger 1,5 mil sydost om Varberg. Biblioteket hittar du alldeles intill Bosgårdsskolan. Kom gärna och besök oss!

Om Tvååkers bibliotek

På lokalbiblioteket i Tvååker har vi ett stort utbud av böcker, CD-böcker och tidskrifter. Här kan du också låna CD-skivor, dataspel och DVD-filmer för barn och unga. Självklart har vi dagstidningar, både lokala och rikstäckande. Är det något som du vill låna och inte hittar här, förmedlar vi lån från andra bibliotek. Du vet väl att du kan utföra många bibliotekstjänster på webben som t.ex. att låna om en bok, låna en e-bok eller lämna ett inköpsförslag? Självservice och blanketter.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har tre datorer med internetuppkoppling som är tillgängliga för alla. Den innehåller ett antal databaser, bland annat Arkiv Digital och SVAR för dig som gillar att släktforska. I hela biblioteket finns det tillgång till trådlöst nätverk. Här kan du också göra utskrifter och kopior som kostar tre kronor styck.

På biblioteket arrangerar vi ofta aktiviteter som till exempel sagostunder, barnteater och mycket mer.

Vi som arbetar här heter Marianne Castellano, Jenny Persson och Lorenza Palmarini.

Välkommen till oss på Lokalbiblioteket i Tvååker!

ikon

Kontakta oss

Lokalbiblioteket i Tvååker

Bosgårdsvägen

432 78 TVÅÅKER

0340-69 78 60

biblioteket.tvaaker@varberg.se

Öppettider

Mån & ons 9 - 12 + 13 - 19
Tis 13 - 19
Tor 13 - 17
Fre 9 - 12 + 13 - 15

Ansvarig för lokalbiblioteket i Tvååker

Marianne Castellano
0340-69 78 60
marianne.castellano@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter