Sök

Lokalbiblioteket i Bua

Bua är ett gammalt fiskeläge som ligger 2,5 mil norr om Varberg. Biblioteket hittar du i Bua Center. Kom och låt dig inspireras!

Meröppet och lördagsöppet på Bua biliotek!

Bua bibliotek är numera ett meröppet bibliotek. Det betyder att du kan besöka biblioteket årets alla dagar 10.00-22.00, även då det är obemannat. För detta behövs en särskild behörighet som du får av personalen. Mer information om meröppet hittar du här.PDF (pdf, 1.2 MB) Från och med september 2016 har även Bua bibliotek öppet, med bemanning, på lördagar 10.00-13.00.

Om Bua bibliotek

På lokalbiblioteket i Bua har vi ett stort utbud av böcker, CD-böcker och tidskrifter. Här kan du också låna DVD-filmer för barn och unga. Självklart har vi dagstidningar, både lokala och rikstäckande. Är det något som du vill låna och inte hittar här, förmedlar vi lån från andra bibliotek. Du vet väl att du kan utföra många bibliotekstjänster på webben som t.ex. att låna om en bok, låna en e-bok eller lämna ett inköpsförslag? Självservice och blanketter.
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vår dator med internetuppkoppling är tillgänglig för alla. Den innehåller ett antal databaser, bland annat Arkiv Digital och SVAR för dig som gillar att släktforska. I hela biblioteket finns det tillgång till trådlöst nätverk. Här kan du också göra utskrifter och kopior som kostar tre kronor styck.

På biblioteket arrangerar vi ofta aktiviteter som till exempel bokcirklar, sagostunder, barnteater, utställningar och föreläsningar.

Vi som arbetar här heter Andrea Johansson, Lisbeth Fävremark och Malin Ringmann.

Välkommen till oss på Lokalbiblioteket i Bua!

ikon

Kontakta oss

Lokalbiblioteket i Bua

Bua Center
432 06 BUA

0340-66 18 34
biblioteket.bua@varberg.se

Bemannade öppettider

Mån & ons 14 - 19
Tis & fre 10 - 14
Tor 13 - 17

Meröppet

Alla dagar 10 - 22

Ansvarig för lokalbiblioteket i Bua

Lisbeth Fävremark
0340-66 18 34
lisbeth.favremark@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter