Sök

Torg och allmänna platser

Nästan alla platser utomhus i Varberg där allmänheten kan röra sig är allmän offentlig plats, till exempel trottoarer, cykel- och gångvägar, torg, lekplatser, parker och stränder.

Vi vill att Varbergs offentliga platser ska vara tillgängliga och attraktiva samt skapa utrymme och lust för människor att mötas, vistas och umgås i. För att möjliggöra det krävs bland annat en väl fungerande infrastruktur, möjlighet till parkering och tillgång till offentliga toaletter

I Varberg finns det mycket att se och göra, så varmt välkommen, oavsett du vill njuta av vackra parker och planteringar, göra en utflykt till en lekplats, uppleva det varierande strandutbudet eller besöka en livlig torghandel

Läs mer om upplåtelse av offentlig plats för försäljning, evenemang och liknande. För detta måste normalt tillstånd sökas hos polismyndigheten.

Synpunkter eller felanmälan?

Synpunkter
Vi tar gärna emot dina synpunkter. Du kanske har förslag på förbättringar, kritik eller kanske vill visa din uppskattning. Vi hänvisar i första hand till Tyck om Varberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, för att kunna ta hand om din synpunkt på bästa sätt.

Felanmälan
Vi hänvisar till vår felanmälan för att kunna ta hand om ärendet så bra som möjligt.

ikon

Kontakta oss

Synpunkter eller felanmälan

Vi hänvisar i första hand till

självservicetjänsterna Tyck om Varberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och felanmälanöppnas i nytt fönster.

ikon

Självservice & blanketter