Sök

Det här inlägget är äldre än tre år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-12-22

Pedagog Varberg önskar god jul

Fortbildning, förskola och fritidshem. Grundskola, gymnasium och kompetensutveckling i alla nivåer. Pedagog Varberg hälsar tack för en fantastisk uppstart av mediet.

Den 9 mars 2017 lanserades Pedagog Varberg i skarpt läge. Barn- och utbildningsförvaltningens arbete gick world wide web och från dag ett var responsen fantastisk. Tips, kommentarer och delningar – statistiken har blomstrat och Pedagog Varbergs Facebooksida som fungerat som trafikledare till websidan har ständigt ökande antal följare.

Det sker så mycket bra varje dag i våra kommunala förskolor och skolor. Det vittnar bland annat alla de artiklar, reportage och temaserier som publicerats på Pedagog Varberg. Speglingarna av pågående arbetet för barn- och elevers lärande har definitivt bidragit till en ökad stolthet, spridning av goda exempel och i rekryteringssammanhang där det visar sig att plattformen och Facbooksidan attraherar människor också bortom egna medarbetare. Fantastiskt!

När nu julen står för dörren, ett år går mot avslut och ett nytt väntar är det min stora förhoppning att efter vila och trivsamheter över lediga dagar, kan nya tips och uppslag strömma in till Pedagog Varbergs flygande reportrar. För utan era tankar om vad som ska synas på Pedagog Varberg – ett betydligt fattigare Pedagog Varberg!

Vi på Pedagog Varberg önskar er en riktigt mysig jul och ett gott nytt 2018!!

Maria Wirén och Pedagog Varberg redaktionen

ikon

Senaste nyheterna