Sök

Det här inlägget är äldre än tre år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-03-31

Vi rekryterar - så är det att arbeta i Varbergs kommun

Varberg växer och vi söker nya medarbetare. Nu finns det 70 lärartjänster att söka i kommunen.
- Vi vill ständigt förbättra undervisningen och söker därför lärare som vill vara en del av vår lärande organisation, säger Maria Wiren, utvecklingschef på barn- och utbildningsförvaltningen.

Välkommen med dig ansökan senast den 9 april

Nu finns det 70 lediga lärartjänster att söka i Varbergs kommun. Det är en stor bredd på anställningarna och nästan alla kommunala grundskolor och gymnasieskolan Peder Skrivares skola söker nya medarbetare. 

- Vi vågar vara en organisation som har ett långsiktigt tänk och där fokus är det kollegiala. Vi utvecklar undervisningen tillsammans för att skapa bästa möjliga möte för lärande, säger Maria Wiren, utvecklingschef på barn- och utbildningsförvaltningen. 

Elevers lärande är utgångspunkt för skolutvecklingen i Varbergs kommun och det pedagogiska ledarskapet i klassrummet har högsta prioritet.

- Vi har ett gemensamt helhetstänk i hela kommunen. Vi har gjort många prioriteringar för att kunna fördjupa oss i det som verkligen gör skillnad. När den formativa praktiken stärks leder det till att vi hela tiden utvecklar undervisningsmetoderna, menar Maria Wirén.

Vill du vara med och forma framtiden i Varberg? Då är du välkommen med din ansökan.

Sista dagen att skicka en ansökan är den 9 april.

 

Frida Eckegren Serholt

Viktoria Struxsjö


Se filmen nedan för att höra tre legitimerade grundskollärare berätta om hur det är att arbeta i Varbergs kommun.

 

ikon

Senaste nyheterna