Sök

Det här inlägget är äldre än tre år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-03-31

Inblick: Bosgårdsskolan

Samtliga skolor och team har erbjudits möjlighet att presentera respektive verksamhet via ”fråga-svar” på Pedagog Varberg i syfte att sprida information inför stundande rekryteringar till läsåret 2018/19.

Kreativa krafter

I en del av det skolgeografiska team Öster är tre av teamets skolor placerade. En av dem, Bosgårdsskolan, rymmer 700 elever och har ett flexteam integrerat i verksamheten. Skolans insida och utsida beskrivs med följande ord: flexibelt, utvecklingsbenäget, nyrenoverat, och rektorerna låter hälsa:
- Här finns många kreativa krafter. Välkommen att söka arbete hos oss!

Vilka tre starka argument skulle kunna attrahera blivande medarbetare i ert team?

- Bosgårdsskolan ligger i Tvååker, söder om Varberg. Närhet till skog, hav och stad gör orten till en attraktiv plats där man lätt kan pendla till och från ett antal platser.
Bosgårdsskolan är en F till 9-skola med drygt 700 elever med välintegrerat flexteam för elever i behov av anpassningar. Bosgårdsskolan arbetar sedan flera år med ÄDK, ämnesdidaktiskt kollegium som är väl integrerat i det dagliga arbetet.

- Skolan har ett fritidshem med fyra avdelningar. I upptagningsområdet finns även Spannarps skola, en idyllisk F-3-skola, och den robusta Sibbarps skola med elever i årskurserna F-5.

Bjud på en sammanfattande inblick i läsåret 2018/19. Vad är på gång?

- På Bosgårdsskolan finns bred kompetens under ett och samma tak. Skolan är under renovering och i augusti 2018 slår vi upp portarna till en fräsch modern skola. Hos oss finns många kreativa krafter. Välkommen att söka arbete hos oss!

Till sist. Låt oss vara stolta tillsammans. Beskriv något ni vill synliggöra som är ”typiskt er skola” – tänk stort eller mindre, brett eller smalt.

- Bosgårdsskolan är skolan som ger sina elever möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar.

Lediga tjänster på Bosgårdsskolan.

Viktoria Struxsjö

ikon

Senaste nyheterna