Sök

Den här nyheten är äldre än tre månader och kan därför vara inaktuell.
2019-06-26

Sommar, lov och ledighet

Så har ännu ett läsår passerat. Ett läsår som givit Pedagog Varberg många möjligheter att sprida och dela det arbetet som pågår i förskola och skola runt om i Varbergs kommunala skolverksamheter. När nu sommar, lov och ledighet träder in, kommer tips om sommarläsning från året som gick.

Reportageserien #SkickaVidare har också i år varit uppskattad och lästs av många. Kommentarer till respektive texter och delningar av desamma, visar att spridningen är god och bidrar till stolthet! Scrolla genom flödet i Pedagog Varbergs facebookgrupp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och ta del de varierade närblickarna i kollegors vardag.

Olika nedslag om olika utvecklingsprocesser har också skrivits om på Pedagog Varberg. Förskola, grundskola och fritidshem har speglats, och såväl kommungemensamma strategier som enheters inre arbete har lyfts fram. Många gånger är det tack vare tips från förskolor och skolor som Pedagog Varberg får fatt i bra uppslag att skriva om, och så får det med fördel fortsätta också efter sommar, lov och ledighet.

Tips om texter

Nedan finns några av de texter som lagts upp på Pedagog Varberg under läsåret. Välj, vraka och sök efter fler texter i nyhetsarkivet. Kanske hann artikeln Förskolans fokusområden - Jämställdhet passera förbi oläst i flödet? Eller vill du läsa om hur Screening ger effekt - i flera nivåer för elevers läs- och skrivutveckling på Lindbergs skola? Vad sägs om att nosa på årets mest delade och lästa arikel, Strukturerad rast ger meningsfull lek?

"Redaktionen" för Pedagog Varberg tar nu paus och återkommer i höst när ett nytt läsår är på rull. Trevlig sommar, och tack till var och en som bidragit med uppslag till Pedagog Varberg!

Viktoria Struxsjö

 

ikon

Senaste nyheterna