Sök

Publik under Parkmusiken vid Societetsparken i Varberg.

Parkmusiken

Under sommarmånaderna bjuds det på livemusik och kultur från scenen i Societetsparken. Lokala akter blandat med etablerade artister i olika genres, fri entré för alla på de konserter Varbergs kommun arrangerar under Parkmusiken. 

Ingen Parkmusik 2021

I år arrangerar Varbergs kommun ingen Parkmusik. Tidigt i våras var läget allt för osäkert för att vi skulle kunna påbörja arbetet med att planera och boka in akter till Parkmusiken. Vi ville vara säkra på att det vi planerade för faktiskt skulle gå att genomföra. Därför valde vi att istället satsa på en konsertturné med lokala musiker på kommunens äldreboenden. Resultatet blev konsertserien Sommartoner.

Vi förstår att ni är många som längtar efter kulturupplevelser just nu. Men en evenemangsserie i Parkmusikens storlek kräver månader av planering. Även om restriktionerna lättar under sommaren har vi fullt upp med de 30 spelningar vi genomför på äldreboendena.

Vi hoppas verkligen att vi kan genomföra Parkmusiken som vanligt 2022. Då är ni alla varmt välkomna till Societetsparken för att lyssna till livemusik i sommarkvällen.

Är du intresserad av att medverka på Parkmusiken?

Musiker och band har möjlighet att anmäla intresse för att spela på Parkmusiken. Gör en intresseanmälan om att spela på Parkmusiken. Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter