Sök

Publik under Parkmusiken vid Societetsparken i Varberg.

Parkmusiken

Under sommarmånaderna bjuds det på livemusik och kultur från scenen i Societetsparken. Lokala akter blandat med etablerade artister i olika genres, fri entré för alla på de konserter Varbergs kommun arrangerar under Parkmusiken. 

Sommaren 2020 flyttades Parkmusiken in till Varbergs Teater och blev Parkettmusiken. 21 kvällar genomfördes enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer samt regeringens beslut om att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 50 deltagare. Konserterna livestreamades även via Varberg kommuns Youtube-kanal.

Inför sommaren 2021 arbetar nu Kulturenheten för att genomföra Parkmusiken enligt de regler och rekommendationer som råder vid arrangemangets genomförande. I nuläget innebär detta ett planeringsarbete med olika tänkbara scenarion, beroende på hur läget gällande Covid- 19 ser ut när det är dags för Parkmusiken 2021. 

Vill du medverka på Parkmusiken?

Artister och akter bokas löpande till Parkmusiken och för att ge så många som möjligt chansen att meddela sitt intresse att medverka öppnar Kulturenheten snart upp en intresseanmälan här på varberg.se/parkmusiken. Anmälan kommer att hållas öppen till och med 31 december 2020.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter