varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Publik under Parkmusiken vid Societetsparken i Varberg.

Parkmusiken

Under sommarmånaderna bjuds det på livemusik och kultur från scenen i Societetsparken. Lokala akter blandat med etablerade artister i olika genres, fri entré för alla på de konserter Varbergs kommun arrangerar under Parkmusiken. 

Sommaren 2020 flyttades Parkmusiken in till Varbergs Teater och blev Parkettmusiken. 21 kvällar genomfördes enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer samt regeringens beslut om att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 50 deltagare. Konserterna livestreamades även via Varberg kommuns Youtube-kanal.

Inför sommaren 2021 arbetar nu Kulturenheten för att genomföra Parkmusiken enligt de regler och rekommendationer som råder vid arrangemangets genomförande. I nuläget innebär detta ett planeringsarbete med olika tänkbara scenarion, beroende på hur läget gällande Covid- 19 ser ut när det är dags för Parkmusiken 2021. 

Vill du medverka på Parkmusiken?

Nu har du möjlighet att anmäla intresse att spela på Parkmusiken 2021. Du gör det via länken nedan.

Intresseanmälan att spela på Parkmusikenlänk till annan webbplats

Anmälan kommer att hållas öppen till och med 31 januari 2021.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter