varningsikon

2018-08-13 07.56

Eldningsförbud i Varbergs kommun gäller fram till den 21 augusti kl. 09.00.

Eldningsförbudet i Varbergs kommun upphör tisdagen den 21 augusti klockan 09.00. Fram till dess är det fortsatt förbjudet att elda utomhus, men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

2017-09-07

DANS PÅ ROTUNDAN!

Så roligt att bli uppbjuden av en så välklädd herre!

Levande musik, en stilig herre att dansa med. Kan det vara bättre!

Så roligt att få komma iväg på dans!

Vilken eftermiddag! Att få klä upp sig och åka in till nöjesparken för att dansa till levande musik och kanske uppleva gamla minnen. Många av våra pensionärer åkte ju iväg på dans ibland och att få göra detta igen väcker minnen och glädjen var stor! Både pensionärer och personal hoppas att det blir en repris!

Om författarna

Vi som bloggar heter Annelie Johansson, undersköterska och kvalitetsombud samt Tina Sjögestam, hälsoledare och undersköterska. Vill du komma i kontakt med vår verksamhet?  Kontakta Annelie via e-post: annelie.johansson@varberg.se eller Tina e-post: kristina.sjogestam@varberg.se

Porträttbild på Sofia Axelsson
Porträttbild på Mattias Skoog

Ekekullens blogg

Välkommen till Ekekullens blogg!
Vi som bloggar heter Annelie och Tina. Vi startar bloggen för att vi vill dela med oss av dagliga händelser, aktiviteter och information här från Ekekullen. Hoppas att du med hjälp av text och bilder får en inblick i vår verksamhet.

Till Ekekullens bloggs startsida.

ikon

Senaste inläggen