Sök

2021-07-01

Digga Halland – nu kan du gå webbutbildning om digitalisering!

Nu och fram till årsskiftet finns möjlighet att gå projekt Digga Hallands webbutbildning om digitalisering inom vård och omsorg.

Utbildningen riktar sig till medarbetare inom vård och omsorg och går igenom grunderna inom digitalisering av vård och omsorg. Den är framtagen i projektet Digga Halland.

Digga Hallands övergripande syfte har varit att stärka den digitala kompetensen hos medarbetare inom vård- och omsorgssektorn och därigenom öka förutsättningarna för att medarbetarna själva ska vara med och forma sin digitala arbetsmiljö samt stärka sin ställning på arbetsmarknaden.

Webbutbildningen från Digga Halland kommer att förvaltas och finns kvar för spridning/användning under 2021. På webbsidan som vi länkar till nedan hittar ni länkar till utbildningen och annan information som har med webbutbildningen att göra:

Länk till webbsida med utbildningen:
Hemtjänst: Digga Halland – digitalisering av vård och omsorg | Varbergs kommun Länk till annan webbplats.

Särskilt boende: Digga Halland – digitalisering av vård och omsorg | Varbergs kommun Länk till annan webbplats.

Trailer – film om utbildningen Länk till annan webbplats.

En digital resa för framtidens vård och omsorg – hitta tips och inspiration

På webbsidan Digga Halland – digitalisering av vård och omsorg | Varbergs kommun  Länk till annan webbplats.hittar du ett axplock av det som kom fram i projektet i form av webbutbildningar, tips, inspiration, broschyrer, filmer och rapporter.