varningsikon

2020-06-05

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

2019-08-29

Nya spel som roar

Hej

Öppet hus startat igen för höstens utlåning av material från Inspirationslotsen.

Jag kan locka med två helt nyinköpta spel, som jag tidigare har fått önskemål om att köpa in.
Det är COURONNE, ett spel som många av oss minns att vi spelade förr i tiden. Det är ju ett enkelt och roligt sällskapsspel för alla åldrar där man med en kö ska skjuta ner ringarna i målhörnen. Det enda du behöver är ett stadigt bord att ställa spelet på, sen är det bara att komma igång!

KLASK heter det andra spelet som är inköpt. Det är också ett bordsspel som påminner lite om fotboll. Spelarna använder två rörliga magneter för att få i den lilla bollen i motståndarens mål.
Men det är inte alltid så lätt för det händer saker under spelets gång som försvårar för spelarna.

Välkomna Kerstin

 

 

Couronne

Klask

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen