Sök

2020-05-27

Gosskör och donation

Christina Wide med sin Boy´s voice – Varbergs gosskör och Mantum gav oss en donation till våra äldre som inte i nuläget kan ta emot besök.

För några veckor sedan fick jag ett trevligt samtal från körledaren Christina Wide, hon erbjöd oss ett utomhusframträdande med sin fina gosskör, Boy´s voice på något av våra äldreboenden i centrala Varberg, 22 maj.

Det blev lite att rodda med för mig och Malin Lenestad då vi båda var lediga denna fredag. Tack vare personal från Östergården och Skansliden som varmt välkomnade dessa gossar och med hjälp av Arbetscentrums personal som ställde upp med lite praktiska lösningar, blev detta framträdandet väldigt lyckat och väl mottaget av de äldre.

Donation

Ett annat glädjande besked är att vi på Inspirationslotsen fått en donation av ett värde på 10 000 kr bestående av spel, pussel och böcker från logistikföretaget Mantum här i Varberg.Två från Mantums personalstyrka kom till Inspirationslotsen och överlämnade dessa trevliga ting, som nu finns att låna hos oss, då vi har öppet hus onsdagar kl. 13-16 som vanligt.

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Marie

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen