varningsikon

2020-06-05

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

2019-08-28

Dans för äldre i Nöjesparken

Hej

Onsdagen den 21 augusti var det dags för sommarens dans i Rotundan. Omkring 200 äldre, personal, anhöriga samt frivilliga kom för att dansa till Rozaz orkester som bjöd på en mix av
40,-50,- 60-tals musik. Ett 20-tal frivilliga inom Aktiv senior ansvarade för lottförsäljning samt en tipspromenad i den vackra grönskande Nöjesparken. Kaffe med dopp samt korv med bröd fanns att köpa under eftermiddagen. Under pausen bjöd Seniordansarna Södertull på ett smakprov på gammaldans i grupp.
Mycket nostalgi, glädje, skratt och gemenskap präglade eftermiddagen och det är ingen tvekan om att sommardansen är ett mycket uppskattat inslag i vardagen.

Tack till alla som hjälpte till under dagen / Kerstin

 

Dansen är i full gång

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen