varningsikon

2018-05-22 16.24

Uppdatering: Totalt eldningsförbud i Varbergs kommun från och med fredag 20 juli kl 16.00 

Från och med klockan 16.00 fredagen den 20 juli råder det totalt eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Med anledning av väderläget nu, värme och torka, skärps det redan rådande eldningsförbudet. Spridningsrisken vid en eventuell brand är mycket stor.

Läs mer

Sök

Boende inom psykiatri

Vi på kommunen har bostäder med särskild service som är anpassade för dig med psykisk funktionsnedsättning. Målet med bostäderna är att du ska kunna leva och bo så likt andra människor som möjligt.

Bostaden hyrs av socialtjänsten genom ett andrahandskontrakt och är ditt privata hem. Du möblerar själv din bostad och ansvarar för hemförsäkring samt övriga kostnader i bostaden.

Mat och hyra betalas separat och du bor i nära anslutning till personal som finns till hands för att hjälpa till med stöd i vardagliga sysslor. Personal finns tillgänglig dygnet runt för stöd och hjälp.

I boendet ingår insatser så att du får stöd och träning utifrån just dina behov. Exempelvis stöd med din personliga omvårdnad och stöd för att självständigt kunna utföra vardagssysslor i ditt eget boende såsom städning, tvätt och inköp. Den sociala gemenskapen är också mycket viktig i boendet.

ikon

Kontakta oss

Psykiatrihandläggare

Varberg direkt 0340-880 00

Fråga efter en psykiatrihandläggare

Varberg direkt

0340-880 00


Öppettider
Måndag, tisdag, onsdag och fredag 9.00-16.00.
Torsdag 9.00-18.00.

ikon

Självservice & blanketter